Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λας Πάλμας 5-0: Ξέσπασε με «5άρα» και επέστρεψε στις νίκες!

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λας Πάλμας 5-0: Ξέσπασε με «5άρα» και επέστρεψε στις νίκες!
Με το «δίδυμο» Κορέα - Γιορέντε, να... πετάει «φωτιές», η Ατλέτικο Μαδρίτης... σκόρπισε με 5-0 τη Λας Πάλμας εντός έδρας, για την 25η αγωνιστική της La Liga

Έπειτα από 17 ημέρες που είχε να «γευτεί» τη χαρά της νίκης, η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, αφού «διέλυσε» με 5-0 της Λας Πάλμας εντός έδρας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της La Liga.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έφτασε τους 51 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, η ομάδα από τη Γκραν Κανάρια έμεινε στους 35 βαθμούς και στην 8η θέση της σχετικής κατάταξης.  

Στην «εκκίνηση» του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν δημιούργησαν τις ευκαιρίες που θα ήθελαν και στο 15’ τιμωρήθηκαν από τον Γιορέντε. Έπειτα από ένα λάθος στην άμυνα της ομάδας του Γκαρσία Πιμιέντα, ο 29χρονος είδε την μπάλα να του στρώνεται στην περιοχή και εκείνος την έστειλε στα δίχτυα, για το 1-0 των γηπεδούχων.

Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης, ύστερα από ασίστ του Κορέα, διπλασίασε τα τέρματα των «ροχιμπλάνκος», βάζοντας... γερές βάσεις νίκης.

Στην «επανάληψη» ο Αργεντίνος επιθετικός μετατράπηκε από δημιουργός σε σκόρερ, καθώς στο 47’ έγραψε το 3-0 από την άσπρη βούλα, με τον ίδιο να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ (δεύτερο προσωπικό) για την ομάδα του Σιμεόνε, όταν στο 62ο λεπτό του ματς εκτέλεσε υποδειγματικά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αλβάρο Βάγιες.

Εν τέλει, το «κερασάκι» στην... τούρτα ήρθε από τον Ντεπάι, ο οποίος ύστερα από ασίστ του Ρικέλμε, διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 87'. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων  

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντ. Σιμεόνε): Όμπλακ, Χιμένες, Ρεϊνίλντο, Σάβιτς, Λίνο (63' Ρικέλμε), Μολίνα (63' Βίτσελ), Κόκε (63' Ντε Πολ), Σαούλ, Μπάριος (71' Φερμέερεν), Κορέα, Γιορέντε (63' Ντεπάι).

Λας Πάλμας (Γκαρσία Πιμιέντα): Αλβάρο Βάγιες, Σ. Καρντόνα (74' Σινγκράβεν), Μάρμολ, Κόκο, Άλεξ Σουάρες (58' Αραούχο), Περόνε (58' Μολέιρο), Ροντρίγκες, Χαβιέ Μουνιόθ, Μουνίρ (81' Πεχίνο), Μάρβιν, Ραμίρες (58' Μ. Καρντόνα).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0