Football Talk

Στον Ολυμπιακό δεν συνέβη ποτέ: Τι έκανε ο Κορμπεράν και αποβλήθηκε στο 6’ του Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον;

Στον Ολυμπιακό δεν συνέβη ποτέ: Τι έκανε ο Κορμπεράν και αποβλήθηκε στο 6’ του Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον;

Άνετο πέρασμα για τη Γουέστ Μπρομ από το «Χόθορνς». Ποιος είναι όμως ο λόγος που οι γηπεδούχοι έμειναν δίχως τον Κάρλος Κορμπεράν από το 6ο λεπτό της συνάντησης; Μία… απόφασή του που είχε να κάνει με παραβίαση κανονισμού, ο οποίος ισχύει στην Championship τα έξι τελευταία χρόνια!

Αν κάποιος έχει παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με τη Σαουθάμπτον για την 33η αγωνιστική της Championship, θα το γνωρίζει. Στην πραγματικότητα όμως, είναι δύσκολο να το ξέρει κανείς.

Κοιτά κανείς την αναμέτρηση και διακρίνει ένα εύκολο πέρασμα της Σαουθάμπτον από το «Χόθορνς». Δύο γκολ, από ένα σε κάθε ημίχρονο, clean sheet και επιστροφή στις νίκες και τη δεύτερη θέση, μετά την ήττα μεσοβδόμαδα από την Μπρίστολ Σίτι, για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο.

Το σημαντικότερο γεγονός όμως της αναμέτρησης, έλαβε χώρα στο 6ο μόλις λεπτό. Και αυτό διότι ο Κάρλος Κορμπεράν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Τι έκανε, από την στιγμή που δεν διαμαρτυρήθηκε; Ακούμπησε την μπάλα, πριν αυτή να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Και από τη σεζόν 2018-19, έχει καθιερωθεί μία τέτοια κίνηση να συνιστά και την απευθείας αποβολή του προπονητή από το γήπεδο. Μάλιστα, από την στιγμή που ένας coach τιμωρείται με απευθείας κόκκινη κάρτα, δεν μπορεί να παρευρεθεί εν συνεχεία στη συνέντευξη Τύπου. Συνεπώς, επρόκειτο για ένα «κακό» βράδυ στο γραφείο για τη Γουέστ Μπρομ και τον Κάρλος Κορμπεράν.

Ήττα εντός έδρας, αποβολή, παραβίαση ενός κανονισμού και στο… σπίτι από το 6ο λεπτό της συνάντησης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0