Football Talk

Ίντερ – Σαλερνιτάνα 4-0: Στο +10 οι «νερατζούρι», κατακτούν την κορυφή! (video)

Ίντερ – Σαλερνιτάνα 4-0: Στο +10 οι «νερατζούρι», κατακτούν την κορυφή! (video)

Η 25η αγωνιστική της Serie A βρήκε την Παρασκευή (16/02) τις Ίντερ και Σαλερνιτάνα αντιμέτωπες , με την οικοδέσποινα να πραγματοποιεί show υπεροχής και με άνετη «τετράρα» να παίρνει το... τρίποντο για το +10 από τη Γιουβέντους.

Η βαθμολογικά πρώτη την τρέχουσα σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα συνάντησε την τελευταία και το αποτέλεσμα ήταν ολίγον τι προβλέψιμο. Η Ίντερ πήρε την όγδοη σερί νίκη της, υπερισχύοντας με 4-0 της... καταϊδρωμένης Σαλερνιτάνα.

Σχεδόν όλη η δουλειά έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Τουράμ στο 17’ άνοιξε το σκορ με ένα ψύχραιμο απευθείας σουτ στο δεξί δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Μαρτίνες αύξησε το προβάδισμα.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 40’, το λάθος του Οτσόα, έδωσε την ευκαιρία στον... ετοιμοπόλεμο και πανταχού παρόντος Ντάμφρις να αρπάξει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα, σημειώνοντας το 3-0.

Παραλίγο, ο Αρναούτοβιτς να συμμετέχει στο πάρτυ των... σκόρερ, όμως το γκολ του στο 80' ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το έκανε, όμως στο 91' και «σφράγισε» το τελικό 4-0.

Οι «νερατζούρι» έδειξαν σε όλους ποιος είναι το... αφεντικό και με αυτή την νίκη έφυγαν στο +10 από την Γιουβέντους, η οποία βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Βρι, Μπαστόνι (78' Μπουκάναν), Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (67’ Ασλάνι), Μκιταριάν (60’ Κλάασεν), Αουγκούστο, Μαρτίνες (60’ Αρναούτοβιτς), Τουράμ (60’ Σάντσες)

Σαλερνιτάνα (Φ. Λιβεράνι): Οτσόα, Πασαλίδης, Μπόατενγκ (24’ Ματζόρε), Πελεγκρίνο, Σαμπιά, Κουλιμπαλί (64’ Λεγκόφσκι), Μπάσιτς, Ζανόλι (83' Καστανός), Τσαουνά (83' Σίμι), Καντρέβα, Ντία (64’ Βάισμαν)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0