Football Talk

«Δεν είστε τόσο καλοί όσο πίστευα»: «Χαμός» στην Μπάγερν, με την ατάκα του Τόμας Τούχελ!

«Δεν είστε τόσο καλοί όσο πίστευα»: «Χαμός» στην Μπάγερν, με την ατάκα του Τόμας Τούχελ!

«Δεν είστε τόσο καλοί όσο θα περίμενα». Αυτό είπε ο Τόμας Τούχελ στα αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου, μετά την ήττα από τη Λάτσιο στο Champions League. Δεν άρεσε στους παίκτες, φημολογείται πως δεν άρεσε στη διοίκηση, μοιάζει… δύσκολο να παραμείνει στο Μόναχο, μετά το φινάλε της σεζόν.

Η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Λάτσιο ολοκληρώνεται. Οι Βαυαροί έχουν ηττηθεί με 1-0, στην πρώτη νοκ – άουτ αναμέτρησή τους, μετά τη φάση των ομίλων στο Champions League, και ο Τόμας Τούχελ είναι τρομερά προβληματισμένος.

Κακή εμφάνιση, ήττα που δεν μοιάζει… άδικη, αποβλήθηκε ο Ουπαμεκανό, στοίχισαν οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους, με αποκορύφωμα αυτή του Μουσιάλα, στο 40ο λεπτό. Η Μπάγερν Μονάχου θα αναζητήσει την πρόκριση στη χώρα της, αλλά ο Γερμανός προπονητής ήταν έξαλλος μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Φημολογείται πως μπήκε στα αποδυτήρια και είπε μία πολύ συγκεκριμένη ατάκα στους ποδοσφαιριστές του. Ποια είναι αυτή; Το ότι δεν είναι τόσο καλοί όσο ο ίδιος θα περίμενε, πριν τους συναντήσει, γεγονός που λέγεται πως δημιούργησε «τριβές» στα αποδυτήρια της ομάδας.

Το θέμα είναι πως ακόμη και αν προκριθεί η Μπάγερν στην προημιτελική φάση, ο Τόμας Τούχελ μπορεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το club. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα πρέπει να αναζητήσουν προπονητή για τη νέα σεζόν και ο Τσάμπι Αλόνσο προφανώς και θα αποτελέσει μία επιλογή που θα συζητηθεί έντονα στο Μόναχο.

Κάπως έτσι, η Λίβερπουλ μπορεί να… αγχωθεί. Διότι με αυτό που είπε ο Τόμας Τούχελ, μοιάζει απλώς να κινεί γρηγορότερα τις διαδικασίες, την στιγμή που ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχει έναν πολύ συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό του, για ενδεχόμενη πρόταση των «κόκκινων», των Βαυαρών και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι, φαντάζει δύσκολο πάντως ο Τόμας Τούχελ να παραμείνει στην Μπάγερν και για τη νέα σεζόν!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0