Football Talk

Conference League: Επέστρεψε στις καθυστερήσεις ο «επτάψυχος» Άγιαξ, προβάδισμα πρόκρισης για Χάιφα και Ζάγκρεμπ! (video)

Conference League: Επέστρεψε στις καθυστερήσεις ο «επτάψυχος» Άγιαξ, προβάδισμα πρόκρισης για Χάιφα και Ζάγκρεμπ! (video)

Αυτό το κάτι σαν παρέλαση των Νορβηγών στην ‘Αμστερνταμ Αρένα, έγινε εφιάλτης για τη Μπόντο Γκλιμτ, η οποία δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις (2-2) και βλέπει την πρόκριση να «ζορίζει». Μεγάλη νίκη και για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Μπέτις (1-0) στο Βιγιαμαρίν. Κέρδισε και η Χάιφα τη Γάνδη με δράστη τον «συνήθη» ύποπτο… Πιερό!

Ο Άγιαξ του Τζόνι φαν'τ Σχιπ κατέθεσε ψυχή και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (91’ και 97’), «έσωσε» την παρτίδα και έστειλε μήνυμα στους σκληροτράχηλους Νορβηγούς της Μπόντο Γκλιμτ, ενόψει της ρεβάνς. Το παιχνίδι εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη διάρκειά του, άσχημα για τους Ολλανδούς, καθώς οι εξαιρετικά στημένοι Νορβηγοί της Μπόντο, μπήκαν μπροστά με δύο τέρματα και θύτη τον Γκρόνμπαεκ. Και παρά το γεγονός πως η εικόνα έδειχνε έναν Άγιαξ υπό κατάρρευση, κάπου εκεί εμφανίστηκε η φανέλα και η προσωπικότητα της ομάδας και το παιχνίδι ήρθε στην απόλυτη ισορροπία στις καθυστερήσεις (2-2). Με τρομερό ενδιαφέρον αναμένεται η ρεβάνς καθώς το ζευγάρι αυτό έχει πολύ ποδόσφαιρο. 


Μεγάλες νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0) πανηγύρισαν οι Μακάμπι Χάιφα επί της Γάνδης στη Βουδαπέστη και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Μπέτις στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Κατώτεροι των περιστάσεων οι «βερδιμπλάνκος», όπου παρά την κατοχή αδυνατούσαν να δημιουργήσουν απειλές για την κροατική άμυνα. Πολλά πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς, καθώς και στις δύο περιπτώσεις το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για την ομάδα που έχει ηττηθεί.

 

Στη Γενεύη, ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ της Σερβέτ και της Λουντογκόρετς. Άτυχοι οι Ελβετοί, καθώς παρά την καθολική τους υπεροχή δεν κατάφεραν να βρουν ένα τέρμα που θα έκανε τη ζωή τους ευκολότερη στη Βουλγαρία και τα πάντα στο ζευγάρι παραμένουν σε εκκρεμότητα. 


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των βραδινών αναμετρήσεων της Πέμπτης 15/02 για το Europa Conference League.

Άγιαξ – Μπόντο Γκλιμτ 2-2 (91' ντεν Μπόμεν, 97' Μπεργκχάους - 17’, 64’ Γκρόνμπαεκ)

Μακάμπι Χάιφα – Γάνδη 1-0 (66’ Πιερό)

Ρεάλ Μπέτις – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 0-1 (75’ Πέτκοβιτς)

Σερβέτ – Λουντογκόρετς Ράζγκραντ 0-0

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0