Football Talk

UEFA Europa League: «Καθάρισε» από το Σαν Σίρο η Μίλαν, τεράστιο διπλό της Καραμπάγκ μέσα στην Πορτογαλία! (video)

UEFA Europa League: «Καθάρισε» από το Σαν Σίρο η Μίλαν, τεράστιο διπλό της Καραμπάγκ μέσα στην Πορτογαλία! (video)
Η Μίλαν νίκησε με 3-0 τη Ρεν και «πάτησε» με το ενάμισι... πόδι στη φάση των «16» του UEFA Europa League, την ίδια στιγμή που η Καραμπάγκ υπέταξε με 4-2 την Μπράγκα εκτός έδρας! Προβάδισμα και για την Μπενφίκα, που επικράτησε 2-1 της Τουλούζ, ενώ όλα ανοιχτά παραμένουν στο «ζευγάρι», Λανς - Φράιμπουργκ

Με το ενάμισι... πόδι στη φάση των «16» του UEFA Europa League βρίσκεται η Μίλαν, η οποία με δύο γκολ του Ρούμπεν Λόφτους Τσικ και ένα υπέροχο τέρμα από τον Ραφαέλ Λεάο, νίκησε με 3-0 τη Ρεν εντός έδρας και θα ταξιδέψει δίχως ιδιαίτερο άγχος στη Βρετάνη!

Τεράστιο «διπλό» για την Καραμπάγκ, η οποία... σκόρπισε με 4-2 την Μπράγκα εκτός έδρας και «σόκαρε» τους «Αρσεναλίστας» ενόψει και της ρεβάνς. Από εκεί και πέρα, το πρώτο βήμα πρόκρισης έκανε και η Μπενφίκα, καθώς οι «αετοί» λύγισαν με «buzzer-beater» πέναλτι του Άνχελ Ντι Μαρία την Τουλούζ (2-1) στην έδρα τους. Από την άλλη, «λευκή» ισοπαλία υπήρξε στην αναμέτρηση της Λανς με την Φράιμπουργκ, κάτι που σημαίνει πως οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για μία μεγάλη «μάχη» στη ρεβάνς της Γερμανίας! 


Συνοπτικά, τα αποτελέσματα του UEFA Europa League (15/02, 22:00):  

Λανς - Φράιμπουργκ 0-0

Μίλαν - Ρεν 3-0 (32’, 48’ Λόφτους Τσικ - 53’ Λεάο)

Μπενφίκα - Τουλούζ 2-1 (68’, 90+8' Ντι Μαρία πεν. - 75' Ντέσλερ)

Μπράγκα - Καραμπάγκ 2-4 (44’ Μπανζά, 90+1' Ζοάο Μουτίνιο πεν. - 21’ Γιάνκοβιτς πεν., 54’, 69 Ζουμπίρ, 67’ Μπενζιά) 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0