Football Talk

Όλα ανοιχτά στις ρεβάνς του Europa League: «Τρελό» φινάλε στο Σαχτάρ – Μαρσέιγ, άντεξε η Ρόμα! (video)

Όλα ανοιχτά στις ρεβάνς του Europa League: «Τρελό» φινάλε στο Σαχτάρ – Μαρσέιγ, άντεξε η Ρόμα! (video)

Τρομερό φινάλε στην αναμέτρηση της Σαχτάρ με τη Μαρσέιγ (2-2), buzzer beater ο Μάουρο Ικάρντι για να επικρατήσει η Γαλατασαράι απέναντι στην Σπάρτα Πράγας (3-2).

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίχθηκαν οι πρώτες αναμετρήσεις του Europa League, με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας να πανηγυρίζει μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, την ώρα που η Μαρσέιγ έμεινε στο 2-2 με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.


Ξεκινώντας από την αναμέτρηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Μαρσέιγ και το τελικό 2-2, όλα έλαβαν χώρα εντός τεσσάρων λεπτών.

Ο Ομπαμεγιάνγκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 64ο λεπτό, αλλά ο Ματβιλιένκο ισοφάρισε άμεσα. Πρόκειται για το μοναδικό παιχνίδι από τα τέσσερα που διεξήχθησαν, το οποίο δεν είχε γκολ στο ημίχρονο, με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις από τον Εντιαγιέ και τον Εγκινάλντο.

Την ίδια ώρα, η Ρόμα έμεινε στο 1-1 με τη Φέγενορντ, χάρη στο γκολ του Ρομέλου Λουκάκου, με το οποίο η ομάδα του Ντε Ρόσι έμεινε «όρθια».

Τέλος, η Γαλατασαράι επίσης κατάφερε να κερδίσει στο 91ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Μάουρο Ικάρντι. Υπέταξε με 3-2 την Σπάρτα Πράγας και έχει προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League.  


Συνοπτικά, τα αποτελέσματα του
Europa League (15/02), με τη ρεβάνς να έρχεται μία εβδομάδα αργότερα :

Γαλατασαράι – Σπάρτα Πράγας 3-2

Γιουνγκ Μπόις – Σπόρτινγκ Λισαβώνας 1-3

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μαρσέιγ 2-2

Φέγενορντ – Ρόμα 1-1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0