Football Talk

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 1-0: Οι Ούγγροι «υποκλίθηκαν» στο… φλεγόμενο Καραϊσκάκης (video)

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 1-0: Οι Ούγγροι «υποκλίθηκαν» στο… φλεγόμενο Καραϊσκάκης (video)

Η Φερεντσβάρος δεν κατάφερε να φύγει… αλώβητη από τον Πειραιά, καθώς ο Ελ Κααμπί την «πλήγωσε» στο φινάλε του παιχνίδια, με τον Μεντιλίμπαρ να πραγματοποιεί ένα «ονειρικό» ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού (1-0, 15/02).

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τους οπαδούς του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες και αυτοί το έκαναν… καμίνι.

Σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα η Φερεντσβάρος ηττήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» για το Europa Conference League (1-0, 15/02). Ιδανικό ντεμπούτο για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με την πρόκριση όμως ακόμη να μην έχει κριθεί, καθώς υπάρχει και ο επαναληπτικός στην Ουγγαρία.

Το Γεώργιος Καραϊσκάκης «πάγωσε» από την κεφαλιά γκολ του Βάργκας, μόλις στο 2ο λεπτό, όμως το VAR ακύρωσε το τέρμα των Ούγγρων ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι έγιναν εκ νέου απειλητικοί με τον Ραμίρες να ξεπερνάει τον προσωπικό του αντίπαλο, να μπαίνει μέσα στην περιοχή, αλλά να μην καταφέρνει να νικήσει τον Πασχαλάκη στο 24ο λεπτό.

Οι Ούγγροι συνέχισαν να πιέζουν με τον Βάργκας να μην βρίσκει στόχο, με ένα σουτ στην κίνηση που επιχείρησε στο 29ο λεπτό.

Τρομερή ευκαιρία για τους Πειραιώτες με την καρφωτή κεφαλιά του Κάρμο στο 32’. Όμως το γκολ δεν ήρθε, καθώς ο αντίπαλος κίπερ αντέδρασε υποδειγματικά αποκρούοντας εντυπωσιακά την μπάλα.

Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 37ο λεπτό, με το απευθείας φάουλ του Φορτούνη να περνάει για λίγο άουτ.

Σπουδαία επέμβαση από τον Πασχαλάκη, που είπε «όχι» σε ένα εξαιρετικό σουτ του Φανί από πλάγια θέση στο 58ο λεπτό.

Φοβερή φάση για τον Ολυμπιακό στο 64ο λεπτό, με τον Ποντένσε να «σπάει» εξαιρετικά την μπάλα στον Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό να μην βρίσκει στόχο από άκρως πλεονεκτική θέση.

Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε ο Ελ Κααμπί στο 80ο λεπτό. Ο Μαροκινός γύρισε μέσα στην περιοχή και «εκτέλεσε», όμως ο αντίπαλος κίπερ ήταν σε ετοιμότητα αποκρούοντας στην κάτω αριστερά γωνία του.

Το γκολ για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε τελικά στο 83ο λεπτό. Μετά από μία υπέροχη ομαδική προσπάθεια, ο Ρόντινεϊ σέντραρε από δεξιά με το Ελ Κααμπί να κάνει την… δουλειά του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Λ. Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος (63’ Όρτα), Έσε, Φορτούνης, Μασούρας (63’ Ποντένσε), Ελ Κααμπί

Φερεντσβάρος (Ν. Στάνκοβιτς): Ντίμπους, Γουινγκό, Σισέ, Μαέ, Ραμίρες, Μαϊγκά, Μακρέτσκις, Μαρκίνιος, Αμπού Φανί, Ζακάριασεν, Βάργκα

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0