Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Παίρνει Εμπαπέ… αλλά με τους όρους της!

Ρεάλ Μαδρίτης: Παίρνει Εμπαπέ… αλλά με τους όρους της!

Η Μαδρίτη περιμένει τον Γάλλο, αλλά με σημαντικό «ψαλίδι» στις απολαβές του. Στην επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί με τη φανέλα της «Βασίλισσας» ποντάρουν στη Ρεάλ και προτείνουν συμβόλαιο με χαμηλότερες αποδοχές.

Όπως διαβάσατε νωρίς το απόγευμα, ο Κιλιάν Εμπαπέ «διέβη τον Ρουβίκωνα», πήρε την απόφαση να αφήσει τη Παρί και φαίνεται πως ο «πολυπόθητος γάμος» με τη Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα. Για να συμβεί αυτό ωστόσο, θα πρέπει να διευθετηθεί μία τελευταία και πολύ σημαντική παράμετρος.

Αυτή δεν είναι άλλη από το συμβόλαιο που θα πάρει ο Γάλλος στους «μερένχες». Ο σπέσιαλ των ειδήσεων, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκαλύπτει πως η Ρεάλ έχει ήδη καταθέσει την πρότασή της στον Γάλλο, η οποία ωστόσο είναι σημαντικά μειωμένη από την πρόταση που του είχε καταθέσει το καλοκαίρι του 2022. Όπως φαίνεται η Ρεάλ θέλει να υπογράψει τον Γάλλο παικταρά και θέλει να το πράξει με τους δικούς της όρους, έπειτα από τόσα επεισόδια σε ένα σίριαλ που προβάλλεται κάθε καλοκαίρι από το 2021 και έπειτα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0