Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0: Εμπαπέ και Μπαρκολά «διέλυσαν» την αντίσταση των Ισπανών (video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0: Εμπαπέ και Μπαρκολά «διέλυσαν» την αντίσταση των Ισπανών (video)

Η Σοσιεδάδ πάλεψε μέχρι… τελικής πτώσης στο Παρίσι, όμως ο Εμπαπέ δεν επέτρεψε στην ομάδα του να μην πάρει από τώρα προβάδισμα πρόκρισης (2-0, 14/02). 

Σκληρή «μάχη» δόθηκε στην Γαλλία, ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Σοσιεδάδ, για την φάση των «16» του Champions League.

Ο Εμπαπέ έδωσε τη λύση σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε να… στραβώνει και ο Μπαρκολά έδωσε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στους Γάλλους.

Από νωρίς ο Εμπαπέ έδειξε την κλάση του, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο Κούμπο απάντησε για τους Ισπανούς στο 18ο λεπτό. Ο Ιάπωνας με μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα για λίγο άουτ.

Ο Ντεμπελέ απείλησε από πλευράς Παρί, αλλά η προσπάθεια του Γάλλου δεν είχε στόχο.

Οι γηπεδούχοι τελικά βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Εμπαπέ, να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με ένα κοντινό πλασέ να κάνει το 1-0 στο 58ο λεπτό.

Ο Μπαρκολά εκμεταλλεύτηκε την φόρα που πήρε η ομάδα του από το γκολ και στο 71ο λεπτό, με ένα έξοχο τελείωμα εντός περιοχής, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της Παρί Σεν Ζερμέν.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακιμί, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Ζαΐρ-Εμερί, Ρουίθ, Βιτίνια, Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Μπαρκολά

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ι. Αλγκουασίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Γκαλάν, Μέντεθ, Θουμπιμέντι, Μερίνο, Κούμπο, Σίλβα, Μπαρενετσέα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0