Football Talk

«The streets will never forget»: Ο Ντε Βινσέντι ξανά στην Αργεντινή, αλλά άφησε πίσω, έναν πολύ καλό λόγο για να μην ξεχαστεί! (video)

«The streets will never forget»: Ο Ντε Βινσέντι ξανά στην Αργεντινή, αλλά άφησε πίσω, έναν πολύ καλό λόγο για να μην ξεχαστεί! (video)

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι επέστρεψε στην Αργεντινή «χορτασμένος», μετά από μία πλούσια καριέρα μοιρασμένη στα γήπεδα της Ελλάδας και της Κύπρου. Θα τον θυμόμαστε για πολλά, αλλά ιδιαίτερα για εκείνο το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Παίκτης της Εξουρσιονίστας είναι πλέον ο Τόμας Ντε Βινσέντι, με τον Αργεντίνο να επιστρέφει στη πατρίδα του μετά από 15 χρόνια… ξενιτιάς, στην ομάδα από όπου ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Η λύση του συμβολαίου του με τον Ιωνικό Νίκαιας ήρθε επτά μήνες μετά τη μεταγραφή του στους Νικαιώτες, με τον 35χρονο πια Ντε Βινσέντι να αποδεσμεύεται από την ομάδα και να γυρνάει στον τόπο που ξεκίνησαν όλα.

Στην Εξουρσιονίστας που αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και η οποία καλωσόρισε τον Ντε Ντενσέντι μέσα από ένα όμορφο βίντεο με άρωμα… Ελλάδας.

Και πώς να μην έχει, αφού πέρασε στα ελληνικά γήπεδα τη μισή από την καριέρα του, που μοιράστηκε μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Το 2009 ήρθε στα Γιάννενα για λογαριασμό του ΠΑΣ, στην ομάδα που αγάπησε και που αγαπήθηκε ιδιαίτερα. Με τα χρώματα της οποίας πέτυχε και ένα από τα πιο θεαματικά γκολ που έχουν σημειωθεί στα γήπεδα στης χώρας μας.

Εκείνο απέναντι στον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2012 για το πρωτάθλημα της Super League, που άφησε… άγαλμα τον Ορέστη Καρνέζη. Για να λάβει απλόχερα το χειροκρότημα και την αποθέωση από τον κόσμο του «τριφυλλιού» που είχαν την τύχη να το δουν ζωντανά στο ΟΑΚΑ.

Συνέχισε στον Ολυμπιακό, προτού μετακομίσει στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο μετράει τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του.  

Ο Ιωνικός Νίκαιας ήταν η τελευταία ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στην Ελλάδα. Το ποδοσφαιρικό παραμύθι για τον Αργεντίνο, κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο επιστρέφοντας στη χώρα του για να αγωνιστεί ξανά με τον πρώτο του σύλλογο, 15 χρόνια μετά.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0