Football Talk

ΠΑΟΚ vs Παναθηναϊκός: Το ερωτηματικό με Κωνσταντέλια και ποια τα πλάνα των Λουτσέσκου - Τερίμ;

ΠΑΟΚ vs Παναθηναϊκός: Το ερωτηματικό με Κωνσταντέλια και ποια τα πλάνα των Λουτσέσκου - Τερίμ;
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, πριν τη μεγάλη, πρώτη «μάχη», ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (14/02, 19:30) στην κατάμεστη Τούμπα, για το πρώτο μεταξύ τους ματς, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Φατίχ Τερίμ φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του, για τις 10/11 θέσεις της αρχικής ενδεκάδες. Συγκεκριμένα, μοναδικό ερωτηματικό, μοιάζει να είναι η θέση του φορ, με τους Σπόραρ και Γερεμέγεφ, να την διεκδικούν.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με... συνταγή Ολυμπιακού (2-0), δηλαδή με τους Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ (ίσως και Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Τσέριν, Παλάσιος, Μπακασέτα, Μπερνάρντ.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός αποστολής έμειναν οι Ούγκο, Ακαϊντίν, Αιτόρ, Βέρμπιτς, Λημνιός για αγωνιστικούς λόγους και οι Ιωαννίδης, Τζούρισιτς λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη πλευρά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κρίνει την τελευταία στιγμή, αν ο Κωνσταντέλιας θα αγωνιστεί ή αν θα ξεκινήσει κάποιος εκ των Μουργκ και Μάρκος Αντόνιο.

Ως προς τις άλλες του επιλογές, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Κοτάρσκι, Γιόνι, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Σβαμπ, Μεϊτέ, Τάισον, Ντεσπόντοφ και Μπράντον Τόμας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0