Football Talk

Ο Λούνιν «έσωσε» και τη Ρεάλ και τη Λειψία, ταυτόχρονα, πριν γίνει το ματς... ροντέο! (video)

Ο Λούνιν «έσωσε» και τη Ρεάλ και τη Λειψία, ταυτόχρονα, πριν γίνει το ματς... ροντέο! (video)
Η φάση του 81ου λεπτού, παραλίγο να βάλει «φωτιά» στο Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης! Ο λόγος; Ένα fair play. Ποιος έχει δίκιο, όμως, και ποιος άδικο;
Η Ρεάλ Μαδρίτης, χάρις τη μαγική ενέργεια και εκτέλεση του Μπραχίμ Ντίαθ, έφυγε με μία σπουδαία νίκη από την έδρα της Λειψίας, στο πρώτο μεταξύ τους ματς, για τη φάση των «16» του Champions League.

Τα πράγματα, όμως, θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί τόσο διαφορετικά. Και όχι μόνο λόγω του γκολ, που ο Τόνι Κρόος παραδέχθηκε πως έπρεπε να μετρήσει.

Στο 81ο λεπτό, ο σκόρερ των Μαδριλένων έκανε νόημα πως νιώθει ενοχλήσεις, ύψωσε το χέρι κι ενώ είχε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, σταμάτησε να παίζει.

Οι παίκτες της Λειψίας δεν το αντιλήφθηκαν; Δεν τον πίστεψαν; Πάντως, δεν έβγαλαν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου και αντιθέτως, ο Σέσκο βρέθηκε σε πλάγια θέση για να εκτελέσει, εντός περιοχής.

Όπως και έκανε, αλλά για καλή τύχη της Ρεάλ, ο Λούνιν είχε ξανά απάντηση, κρατώντας το 0-1!

Προφανώς, οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με τον διαιτητή να ηρεμεί τα πνεύματα. Όσον αφορά το αν έγινε επίτηδες ή όχι; Κανείς δεν το ξέρει, πάντως, κάποιοι παίκτες της Λειψίας, φρόντισαν να απολογηθούν.

Δείτε τη φάση:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0