Football Talk

Παναιτωλικός - Άρης 0-1: Βέλεθ και Κουέστα κατέθεσαν την ψυχή τους, για το «άλμα» προς τον τελικό! (video)

Παναιτωλικός - Άρης 0-1: Βέλεθ και Κουέστα κατέθεσαν την ψυχή τους, για το «άλμα» προς τον τελικό! (video)
Φραν Βέλεθ και Χουλιάν Κουέστα ήταν οι πολυτιμότεροι του Άρη στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό (13/02, 0-1), και από το... πόστο τους, «σφράγισαν» το πρώτο μεγάλο βήμα, προς τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!
Ο Άρης «ζει» με το όνειρο της κατάκτησης του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, και το πρώτο μεγάλο βήμα, για να γίνει από όνειρο... πράξη, έγινε!

Το σύνολο του Άκη Μάντζιου επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο (13/02, 0-1), στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα ημιτελικά! Παράλληλα, ήταν το πρώτο ματς για ομάδες της Stoiximan Super League, μετά από δύο μήνες, με κόσμο στις κερκίδες!

«Χρυσός» σκόρερ ο Φραν Βέλεθ, που με τη δική του κεφαλιά, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Γκαρθία, έκρινε το ματς. Φοβερές επεμβάσεις και από τον Χουλιάν Κουέστα, «κράτησε» όρθιους τους Θεσσαλονικείς, στην πίεση των γηπεδούχων.

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, θα «σφραγιστεί» είτε από τη μία, είτε από την άλλη ομάδα, στη ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης, στις 6 Μαρτίου (19:00). Υπενθυμίζεται πως ο έτερος φιναλίστ, θα προκύψει από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ντεμπούτο για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ με τη φανέλα του Άρη, που πέρασε στο ματς στο 89'.

Ο Παναιτωλικός είχε τις πρώτες καλές στιγμές στο ματς και «άγγιξε» το 1-0 στο 14', αλλά στη διπλή προσπάθεια του Τορεχόν, ο Κουέστα έκανε την επέμβαση της ζωής του!



Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, ο Άρης βρήκε τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο. Άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός και είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπράμπετς στο 30ο λεπτό.



Εν τέλει, το «χρυσό» γκολ ήρθε στο 64ο λεπτό. Ο Μάνου Γκαρθία έκανε εξαιρετικό κοντρόλ και σέντρα, και ο Βέλεθ, ίσως ο πολυτιμότερος του ματς, ξαναβρήκε δίχτυα με τη φανέλα του Άρη, έπειτα από τέσσερα χρόνια, για να διαμορφώσει το 0-1, ως τελικό σκορ του ματς.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαλής, Ντουάρτε Μπρ., Στάγιτς (83' Μαυρίας), Λιάβας, Χουάνπι (77' Πέρεθ), Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης (70' Αλμέιδα), Τορεχόν, Σενγκέλια (71' Λομόνακο), Πέδρο (77' Καρέλης).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Φερστράτε (90' Ντουκουρέ), Νταρίντα (90' Φετφατζίδης), Μάνου Γκαρθία (70' Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (56' Σαμόρα), Μορόν (89' Ανσαριφάρντ).

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0