Football Talk

Γκολ... δικαίωση για Βέλεθ και Γκαρθία, στην πιο κατάλληλη στιγμή για τον Άρη! (video)

Γκολ... δικαίωση για Βέλεθ και Γκαρθία, στην πιο κατάλληλη στιγμή για τον Άρη! (video)
Υπέροχο κοντρόλ του Μάνου Γκαρθία, σέντρα ακριβείας και ο... deja vu «κίτρινος» Φεβρουάριος του Βέλεθ! Υπέροχο γκολ για τον Άρη, απέναντι στον Παναιτωλικό, από την αρχή έως το τέλος του.
Ο Φραν Βέλεθ άρχισε να «χτίζει» το όνομά του στην Ελλάδα, τη σεζόν 2018/19, υπογράφοντας για τον Άρη. Έδωσε πολλά στους «κίτρινους», πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, δοκιμάστηκε στη Σαουδική Αραβία, και από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, γύρισε «σπίτι» του. Κι όπως φάνηκε, γύρισε για τέτοιες στιγμές.

Η έκφρασή του μετά το 0-1 για τον Άρη στο Αγρίνιο (13/02), στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό, για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, τα λέει όλα!

Πέρασαν τέσσερα χρόνια, από την τελευταία φορά που σκόραρε με τη φανέλα του Άρη. Τότε, ήταν Φερβουάριος του 2020, και το είχε πράξει σε ένα ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τώρα, το γκολ του ήρθε μετά από μία εξαιρετική ενέργεια του Μάνου Γκαρθία. Στο πιο κατάλληλο τάιμινγκ για την ομάδα τους, ένα γκολ δικαίωσης και για τους δύο. Ο ένας γιατί επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό, και ο άλλος γιατί αποφάσισε να γυρίσει «σπίτι» του, για τέτοιες, μεγάλες στιγμές.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0