Football Talk

Άργησε να φορμαριστεί, αλλά «μπήκε» στη λίστα της Ρεάλ, πίσω από Εμπαπέ - Χάαλαντ!

Άργησε να φορμαριστεί, αλλά «μπήκε» στη λίστα της Ρεάλ, πίσω από Εμπαπέ - Χάαλαντ!
Ποιος είναι το «Plan B» της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ; Ο ίδιος ο Φλορεντίνο Πέρεθ ζήτησε από τον αρχισκάουτερ του συλλόγου, να τον τσεκάρει!

Στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν βάλει... μπρος τις «μηχανές» για την απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα ταράξει τα... νερά, με το σίριαλ ανάμεσα στη «βασίλισσα» και τον Κιλιάν Εμπαπέ να συνεχίζεται!

Οι Μαδριλένοι φέρονται να επιθυμούν διακαώς τον Γάλλο σούπερ σταρ, ενώ στη λίστα τους, υπάρχει και το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Πάντως, σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατορθώσει να προσθέσει στο ρόστερ της κανέναν από τους δύο ποδοσφαιριστές, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει στο μυαλό του, ένα πιθανό «plan b».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, φέρεται να έχει εισηγηθεί την «στενή» παρακολούθηση του Ράσμους Χόιλουντ, από τον αρχισκάουτερ της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ακούει στο όνομα, Ζούνι Κάλαφατ.

Ο Χόιλουντ άφησε το καλοκαίρι την Αταλάντα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 45 εκατ. ευρώ και παρά το γεγονός πως καθυστέρησε να βρει τα πατήματά του, τη φετινή σεζόν μετρά 11 γκολ και 2 ασίστ, σε 29 συμμετοχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 21χρονου Νορβηγού με τους «κόκκινους διαβόλους» εκπνέει το 2028 (οψιόν ανανέωσης) και μένει να δούμε εάν πράγματι, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του στο μέλλον.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0