Football Talk

Μουκουντί στο 100%, χωρίς Βίντα με Κηφισιά: Ποιοι «ακολουθούν» για την ΑΕΚ;

Μουκουντί στο 100%, χωρίς Βίντα με Κηφισιά: Ποιοι «ακολουθούν» για την ΑΕΚ;
Ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει το απουσιολόγιό του να αδειάζει, όσο πλησιάζει το τέλος της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.
Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που είχαν, ύστερα από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Το απόγευμα της Τρίτης (13/02), προπονήθηκε κανονικά ο Αρόλντ Μουκουντί, και τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή του. Σημειώνεται πως στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, δεν ήταν πλήρως έτοιμος για να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα, Άμραμπατ και Φερνάντες αναμένεται να γίνουν διαθέσιμοι, εντός των επόμενων ημερών, με τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, να παραμένει ως ο μόνος τραυματίας.

Τέλος, ο Ντομαγκόι Βίντα θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής (18/02), απέναντι στην Κηφισιά, καθώς συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του, σε αυτό το ματς.

Υπενθυμίζεται πως για την ΑΕΚ απομένουν τέσσερα ματς, έως το τέλος της κανονικής διάρκειας, πριν την έναρξη των Play Offs, και είναι τα εξής: Κηφισιά (18/02 εντός), Λαμία (24/02 εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (28/02 εντός) και Άρης (03/03 εκτός).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0