Football Talk

Η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερ Λεβερκούζεν που «σόκαρε» τη Λίβερπουλ!

Η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερ Λεβερκούζεν που «σόκαρε» τη Λίβερπουλ!

Ο Τσάμπι Αλόνσο οδηγεί τη Μπάγερ Λεβερκούζεν σε μία ονειρική σεζόν, μετά και τη νίκη στο ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου (10/02, 3-0). Οι «μνηστήρες» του Ισπανού τεχνικού έχουν αρχίσει να μαζεύονται, τα βλέμματα εύλογα στρέφονται στην Αγγλία και τη Λίβερπουλ, όμως ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν έχει άλλη… γνώμη!

Τα βλέμματα είναι δικαίως πάνω στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν διανύει κάτι παραπάνω από μία εκπληκτική σεζόν και συνεχίζει αήττητη αυτή την «τρελή» κούρσα.

Το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ «παίζει» για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, με μία εξ αυτών να είναι φυσικά και ο σύλλογος από το Μερσεϊσάιντ που το ερχόμενο καλοκαίρι ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ.

Ωστόσο, ο Σιμόν Ροφλς, που εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή στις «ασπιρίνες», εμφανίστηκε σίγουρος, ότι ο Αλόνσο θα παραμείνει στο Λεβερκούζεν και μετά το πέρας του φετινού καλοκαιριού.

«Είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνει μετά το καλοκαίρι. Ένας λόγος είναι το συμβόλαιο, ο άλλος είναι το πόσο άνετα νιώθει και ο ίδιος και η οικογένειά του. Ξέρει ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα και ότι θα έχουμε και του χρόνου αρκετά καλές προοπτικές», δήλωσε στο Sport1 TV.

Με το συμβόλαιο του Αλόνσο να λήγει το καλοκαίρι του 2026, μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του, μετά το τέλος της σεζόν.

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0