Football Talk

Τι «γκολάρα» έβαλε ο Έντσο Φερνάντες; Τρεις προσποιήσεις και πανηγυρισμός - απάντηση στα σενάρια! (video)

Τι «γκολάρα» έβαλε ο Έντσο Φερνάντες; Τρεις προσποιήσεις και πανηγυρισμός - απάντηση στα σενάρια! (video)

Έχετε… δει σε «αργή κίνηση» το γκολ του Έντσο Φερνάντες της Τσέλσι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας; Τρεις προσποιήσεις, άπιαστο πλασέ και η ιδανική απάντηση προς πάσα κατεύθυνση, μετά το φινάλε του παιχνιδιού! Δείτε το. Όλοι θέλαμε να ρίξουμε τόσες φορές τον αμυντικό κάτω, όταν ήμασταν παιδιά…

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους όλα αυτά τα σενάρια που ήθελαν τον Έντσο Φερνάντες να επιθυμεί να αποχωρήσει από την Τσέλσι, άλλαξε εντελώς και η εικόνα του.

Πρώτα το διαπιστώσαμε απέναντι στην Άστον Βίλα, στο Κύπελλο Αγγλίας, με το εκπληκτικό φάουλ που πέτυχε, και εν συνεχεία το επιβεβαιώσαμε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Σκόραρε και πάλι. Ήταν εξαιρετικός σε ολόκληρη τη συνάντηση. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, είναι πραγματικά… συγκλονιστικός.

Βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, λίγο πιο πλάγια από ό,τι θα περίμενε κανείς ακούγοντας τον συγκεκριμένο όρο. Δεν ήθελε απλώς να τελειώσει τη φάση. Ήθελε να το κάνει με τον δικό του τρόπο. Έκανε προσποίηση, «άδειασε» τον Κολομβιανό, Μουνιόθ, και το… έκανε ξανά.

Περίμενε να σηκωθεί εν μέρει ο αντίπαλός του και να συνεχίσει τις προσποιήσεις. Εν τέλει, ολοκλήρωσε τη φάση με πλασέ στην «κλειστή» γωνία και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ακολούθως, απάντησε και σε κάθε δημοσίευμα που τον θέλει να φεύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Είναι ψέματα. Απλώς είναι ψέματα. Δεν ισχύει τίποτα». Και κάπως έτσι, ο Έντσο και η Τσέλσι απλώς πηγαίνουν παρακάτω!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0