Football Talk

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 3-3: Άμυνα για… κλάματα αλλά την «έσωσε» ο Γιαμάλ (video)

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 3-3: Άμυνα για… κλάματα αλλά την «έσωσε» ο Γιαμάλ (video)

Η Μπαρτσελόνα τα… χρειάστηκε απέναντι στην Γρανάδα, αλλά γλίτωσε άλλο ένα «κάζο» για φέτος χάρη στη νέα γενιά. Ο Γιαμάλ έκανε ότι μπορούσε στον αγωνιστικό χώρο και της χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3, 11/02).

Σε απρόσμενο ντέρμπι εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Γρανάδα, για την 24η αγωνιστική της La Liga.

Η Μπάρτσα έκανε τα εύκολα δύσκολα και λίγο έλλειψε να το «πληρώσει» πολύ ακριβά, με τον Γιαμάλ να… καθαρίζει (3-3, 11/02).

Σπουδαίο αποτέλεσμα για την Γρανάδα, η οποία είχε μόλις έναν βαθμό όλη τη χρονιά από εκτός έδρας αναμετρήσεις. Και αυτός με την ουραγό της βαθμολογίας, Αλμερία.

Δυνατό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους με τον Κανσέλο να βρίσκει τον Γιαμάλ μέσα στην περιοχή, με τον νεαρό να σκοράρει το 1-0 στο 14ο λεπτό.

Ο Μελέντο παραλίγο να απαντήσει για την Γρανάδα με την άμυνα της Μπαρτσελόνα να αποκρούει πάνω στη γραμμή, στο 20ο λεπτό.

Η ισοφάριση ήρθε στο 43’ με τον Σάντσες να εξαπολύει έναν «κεραυνό» την δεξιά γωνία του Τερ Στέγκεν για το 1-1.

Η ανατροπή ήρθε στο 61’, με τον Ουζούνι να βρίσκει τον Πελίστρι και αυτός με ένα απλό πλασέ να γράφει το 2-1.

Άμεση η απάντηση της Μπαρτσελόνα, με τους Λεβαντόφσκι - Γκουντογκάν να συνεργάζονται υπέροχα και τον τελευταίο να σκοράρει στο 64ο λεπτό.

Όμως η Γρανάδα δεν είχε πει την τελευταία της… λέξη, με τον Μικέλ να βρίσκει δίχτυα στο 66’ για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Ο Γιαμάλ «χτύπησε» και πάλι για τους γηπεδούχους με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσα στο 81ο λεπτό για το τελικό 3-3.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Μαρτίνεθ, Κουμπαρσί, Κανσέλο, Ντε Γιονγκ, Κρίστενσεν, Γκιουντογκάν, Γιαμάλ, Λεβαντόβσκι, Πέδρι

Γρανάδα (Α. Μεντίνα): Μπατάλια, Ρικάρντ, Μιγκέλ Ρούμπιο, Μικέλ, Νέβα, Χόνγκλα, Σέρχιο Ρουίθ, Γκουμπάου, Μελέντο, Πελίστρι, Ουζούνι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0