Football Talk

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Καρλίτος σούπερ σταρ, εσύ την... οδηγείς στην «εξάδα»! (video)

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Καρλίτος σούπερ σταρ, εσύ την... οδηγείς στην «εξάδα»! (video)

Σε μία «ματσάρα» με έπαθλο την έκτη θέση και την συμμετοχή στα play off της Stoiximan Super League, η Λαμία έκανε την ανατροπή και με δύο γκολ του ΜVP Καρλίτος, πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (2 – 1). Τρομερός ο ανίκητος Κοσέλεφ. Με δέκα παίκτες από το 35’ ο Αστέρας.

Η Λαμία υποδεχόταν τον Αστέρα Τρίπολης στο περιθώριο της 22ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι να συγκεντρώνει χαρακτηριστικά ντέρμπι, καθώς το έπαθλο ήταν η 6η προνομιούχος θέση που εξασφαλίζει εισιτήριο στα play off.

Η Λαμία πριν από την εκκίνηση του παιχνιδιού, καθόταν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς έναν περισσότερο από τον έβδομο Αστέρα. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ξεκίνησε δυνατά, έχοντας πολύ νωρίς μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος σταμάτησε στο δοκάρι του Αστέρα, μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ωστόσο, η ομάδα της Αρκαδίας ήταν εκείνη που ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Νίκου Καλτσά στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης.




Τη φάση δημιούργησε ο Μπαρτόλο. Το γκολ φάνηκε να σοκάρει τους γηπεδούχους με τον Κοσέλεφ να «κρατά όρθιους» τους Λαμιώτες στο 32ο λεπτό, πραγματοποιώντας σπουδαία διπλή επέμβαση, λέγοντας «όχι» στον Καλτσά


Το ημίχρονο έκρυβε και μία κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη), την οποία αντίκρισε ο Γκαρσία για μαρκάρισμα στον Νούνιες στο 35ο λεπτό. Το 1 – 0 υπέρ του Αστέρα ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. 

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Βόκολου έδειξε αποφασισμένη να αλλάξει τον ρου του παιχνιδιού και ο Καρλίτος τη βοήθησε να το καταφέρει, καθώς με ανεπανάληπτο βολέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 68ο λεπτό. 


Ο Αστέρας παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κέρδισε πέναλτι στο 78΄ το οποίο έχασε ο Μιριτέλο. Για την ακρίβεια, το έπιασε ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Λαμιωτών, Κοσέλεφ. Δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της Λαμίας να κερδίσει πέναλτι, το οποίο σε αυτή τη περίπτωση εκτέλεσε εύστοχα ο Καρλίτος, υπογράφοντας μία σπουδαία νίκη που φέρνει τη Λαμία «αγκαλιά» με την 6η θέση.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ (46’ Σίντκλεϊ), Τσιλούλης (84’ Κορνέζος), Στάνκο (46’ Σλίβκα), Νούνιες, Μαρτίνεθ (57’ Τόσιτς), Τζανδάρης, Καρλίτος (84’ Μάλτσι)

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Γκαρσία, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (81’ Χουχούμης), Γιαμπλόνσκι (67’ Βαλιέντε), Αλάγκμπε (82’ Γκος), Καλτσάς, Μπαρτόλο (67’ Ζουγλής), Ρεγκίς (40’ Άλβαρες), Μιριτέλο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0