Football Talk

Μεντιλίμπαρ προς παίκτες του Ολυμπιακού: «Βλέπω μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες που μπορεί να πετύχει»

Μεντιλίμπαρ προς παίκτες του Ολυμπιακού: «Βλέπω μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες που μπορεί να πετύχει»

Ο Μεντιλίμπαρ είναι ο νέος… καπετάνιος του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό να μιλάει με τα καλύτερα λόγια στους ποδοσφαιριστές του και να τους τονώνει το ηθικό.

Σε ρυθμούς Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κινείτε τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός.

Ο Ισπανός ανακοινώθηκε και έπιασε άμεσα δουλειά στο Ρέντη.

Ο Μεντιλίμπαρ παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ (4-0, 10/02) και μίλησε με τα καλύτερα λόγια στους παίκτες του για αυτά που είδε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Είδα στον αγώνα με τον ΟΦΗ μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Με πολύ μεγάλες δυνατότητες αλλά και προοπτική. Στείλατε άκρως ενθαρρυντικά αγωνιστικά μηνύματα ως σύνολο. Είστε μία πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα με ποιότητα. Είστε καλοί παίκτες και όλοι μαζί θέλουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Όλοι μαζί ενωμένοι να τα καταφέρουμε. Με τη δουλειά και την ποιότητά μας μπορούμε να καταφέρουμε. Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Από εσάς θέλω δουλειά, προσπάθεια και να έχουμε μία συνέχεια. Μας περιμένουν δύσκολα και απαιτητικά ματς και πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο. Τώρα μπροστά μας έχουμε έναν σημαντικό αγώνα, πάνω στον οποίο θα δουλέψουμε και θα αναλύσουμε όλα όσα πρέπει».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0