Football Talk

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 0-6: Αυτή η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπορεί να πάρει την Premier League! (video)

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 0-6: Αυτή η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπορεί να πάρει την Premier League! (video)

Και αν δεν είναι αυτό το αποτέλεσμα, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, μία ξεκάθαρη δήλωση πως η Άρσεναλ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, τότε τι είναι; Τρομερή εμφάνιση, τεράστια νίκη επί της Γουέστ Χαμ με 6-0, η κορυφαία της εκτός έδρας, σε επίπεδο Premier League!

Αυτό δεν ήταν απλή εκδίκηση για την ήττα στο «Έμιρεϊτς». Ήταν... ολοκληρωτική διάλυση του αντιπάλου. Η Άρσεναλ έφτασε στο τρομερό 6-0 απέναντι στη Γουέστ Χαμ, έχοντας καταφέρει να σκοράρει τέσσερις φορές σε 15' στο πρώτο μέρος! Γκολ και από τον Ράις στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο Ολυμπιακό Στάδιο, κανονικότατα στη διεκδίκηση του τίτλου οι «κανονιέρηδες». 

Στο 32o λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Ράις ο Σαλιμπά από το δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Στο 41' ο Σάκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έπειτα από φοβερή μπαλιά του Τροσάρ στο χώρο έκανε το 2-0. Η Άρσεναλ είχε βρει πλέον πρόσφορο έδαφος για να κάνει... πάρτι, η Γουέστ Χαμ έμοιαζε με ζαλισμένο παλαιστή στιμωγμένο στα σχοινιά μετά από απανωτά χτυπήματα και... δέχθηκε κι άλλα! Στο 44' ο Γκάμπριελ με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Ράις έκανε το 3-0 και ο Τροσάρ με ωραίο δεξί τελείωμα εντός περιοχής στο 45' + 2' διαμόρφωσε το 4-0 του ημιχρόνου!

Η κίνηση του Μόγιες με την έναρξη του δευτέρου μέρους έδειξε πως ήθελε ν' αποτρέψει την πιο ντροπιαστική ήττα. Έβαλε τον Μαυροπάνο στην άμυνα και τον Φίλιπς στα χαφ για ενίσχυση στα μετόπισθεν και έλεγχο στη μεσαία γραμμή. Και τι κατάφερε; Τίποτα! Η Άρσεναλ συνέχισε να ψάχνει γκολ και βρήκε τρόπο να κάνει ακόμα πιο «μαύρο» το απόγευμα της Γουέστ Χαμ! Στο 64ο λεπτό ο Σάκα σκόραρε για δεύτερη φορά στέλνοντας την μπάλα στ' αριστερά του Αρεολά.

Και λίγο αργότερα, ο Ράις στην επιστροφή του στην έδρα της ομάδας όπου ανδρώθηκε, στο 66', με πολύ δυνατό σουτ από απόσταση έγραψε το 6-0! Αμέσως μετά, τόσο ο σκόρερ, όσο και οι Τροσάρ και Σάκα αποχώρησαν με αλλαγή προκειμένου να ξεκουραστούν και να βγει πια το πόδι από το γκάζι για την ομάδα του Αρτέτα. Τα έξι γκολ ήταν αρκετά κι εκεί σταμάτησαν οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στο -2 από την κορυφή και αρνούνται να βγουν εκτός της συζήτησης για την κατάκτηση της φετινής Premier League!



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0