Football Talk

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε και πιάνει δουλειά ο Μεντιλίμπαρ!

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε και πιάνει δουλειά ο Μεντιλίμπαρ!

Προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με κάθε επισημότητα!

Αφού παρακολούθησε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ το Σάββατο (11/02, 4-0), ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες, ως ο νέος προπονητής του συλλόγου.

Ο Βάσκος τεχνικός θα πιάσει άμεσα δουλειά στον Ρέντη, προκειμένου να προετοιμάσει τους «ερυθρόλευκους» για την πρώτη… μάχη με τη Φερεντσβάρος (15/02), στη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Ετσεμπαρία. Γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1961, στην πόλη Zaldibar, ο Βάσκος τεχνικός αναλαμβάνει τον Θρύλο προερχόμενος από τη Σεβίλλη, με την οποία τον περασμένο Μάιο κατέκτησε το Europa League.

Έχει κοουτσάρει σε 468 παιχνίδια σε επίπεδο LaLiga, με θητεία σε Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, Λεβάντε, Έιμπαρ, Αλαβές και Σεβίλλη.

Ο 63χρονος τεχνικός πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική στα τμήματα υποδομής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεμπούτο σε ευρωπαϊκό αγώνα, το 2009.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλωσορίζει στην οικογένειά της τον κ. Μεντιλίμπαρ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0