Football Talk

Ακράμ Αφίφ ο... ταχυδακτυλουργός: Χάρισε στο Κατάρ το τρόπαιο και έκανε «μαγικά» με τραπουλόχαρτο! (video)

Ακράμ Αφίφ ο... ταχυδακτυλουργός: Χάρισε στο Κατάρ το τρόπαιο και έκανε «μαγικά» με τραπουλόχαρτο! (video)
Γκολ και μετά... μαγικά: Ο Ακράμ Αφίφ οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ασίας το Κατάρ και πανηγύρισε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο!

Οι πανηγυρισμοί είναι ένα ξεχωριστό «κομμάτι» του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου και αρκετές φορές καταφέρνουν να μένουν στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας, χάρη στην ευρηματικότητα, αλλά και το πάθος των παικτών.

Πάντως, αυτό που έκανε ο Ακράμ Αφίφ, στον τελικό του Κυπέλλου Ασίας δεν είναι κάτι που... συνηθίζεται! Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που με χατ-τρικ από την άσπρη βούλα, χάρισε το τρόπαιο στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα (3-1 την Ιορδανία) και πανηγύρισε με... μαγικά κόλπα, κρατώντας τράπουλα.

Συγκεκριμένα, μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε το Κατάρ, ο Αφίφ έβγαλε από την κάλτσα του ένα τραπουλόχαρτο, το οποίο είχε επάνω τη φωτογραφία του και με μία αστραπιαία κίνηση το μετέτρεψε σε κάρτα με το γράμμα «S»!

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο ίδιος αποκάλυψε πως πρόκειται για το πρώτο γράμμα του ονόματος της συζύγου του, η οποία βρισκόταν για πρώτη φορά στο γήπεδο, έτσι ώστε να τον παρακολουθήσει από κοντά.  



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0