Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ 3-1: «Τρίποντο» με ανατροπή και συνεχίζει... ακάθεκτη!

Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ 3-1: «Τρίποντο» με ανατροπή και συνεχίζει... ακάθεκτη!
Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισε στο... δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων. Επτά λεπτά χρειάστηκε για την ανατροπή, η οποία κεφαλαιοποιήθηκε με το γκολ του Κόλο Μουανί, για το τελικό 3-1 επί της Λιλ.

Μπορεί η Λιλ να προηγήθηκε απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, ωστόσο η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πανηγύρισε τη νίκη (3-1), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Με αυτό τον τρόπο, οι Παριζιάνοι έφτασαν τους 50 βαθμούς και ανέβηκαν στο +11 από την δεύτερη Νις, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα έμεινε στους 35 βαθμούς και στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να «παγώσουν» το Παρκ Ντε Πρενς, αφού στο 6ο λεπτό, ο Γιαζίτσι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και σκόραρε για το 1-0.

Πάντως, οι Παριζιάνοι «απάντησαν» άμεσα και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ντεμπελέ έκλεψε, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και εν συνεχεία, «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος δεν λάθεψε και έφερε το ματς στα ίσα.

Μάλιστα, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή, όταν ο Φαμπιάν Ρουίθ σέντραρε στην περιοχή, με τον Αλεξάντρο να βρίσκει άτσαλα την μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του, στο 17’.  

Το «εύθραυστο» 2-1 παρέμεινε μέχρι το 80’, σε ένα σημείο του ματς που ο Κόλο Μουανί κατόρθωσε να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και να «σφραγίσει» το τρίποντο για την Παρί, το οποίο ήρθε με το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Νάβας, Ερνάντες (71' Χακίμι), Μπεράλντο, Περέιρα, Μουκιέλε, Ρουίθ (62' Βιτίνια), Ουγκάρτε, Ντεμπελέ (62' Μπαρκόλα), Ράμος (74' Ζάιρ-Εμερί), Κόλο Μουανί.

Λιλ (Π. Φονσέκα): Σεβαλιέ, Ισμάιλι, Αλεξάντρο, Γιόρο, Σάντος, Αντρέ (67' Ντέιβιντ), Μπένταλεμπ, Γκουντμουντσον (67' Καμπελά), Γκόμες, Ζεγκρόβα (67' Ουνάς), Γιαζίτσι (81' Χάραλντσον).  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0