Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 3-0: Η υπερομάδα του Αλόνσο «υπέταξε» και τους Βαυαρούς (video)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 3-0: Η υπερομάδα του Αλόνσο «υπέταξε» και τους Βαυαρούς (video)

Ούτε η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να «λυγίσει» την φοβερή και τρομερή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο (3-0, 10/01). Οι Βαυαροί έφυγαν με σκυφτό… κεφάλι, από την Μπάι Αρένα, με τις «ασπιρίνες» να χτίζουν μία διάφορά στο +5, από την… μόνιμη πρωταθλήτριά Γερμανίας.

Μία Μπάγερ Λεβερκούζεν για… φίλημα. Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει μετατρέψει τις «ασπιρίνες» σε πραγματικό… θηρίο και το όνειρο της Bundesliga μοιάζει πιο κοντά από ποτέ, με την ομάδα να παραμένει ακόμη αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. 

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να σταματήσει το… τρένο της Λεβερκούζεν (2-0, 10/02) και πλέον βλέπει την κορυφή από το -5.

Ο Στάνισιτς άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό χωρίς όμως να πανηγυρίσει, καθώς ο Κροάτης είναι δανεικός από τους Βαυαρούς. Ο Άντριχ με μία μπαλιά «ξυραφιά» βρήκε τον συμπαίκτη του αμαρκάριστο και εκείνος απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Τέλα έφτασε κοντά στο γκολ στο 23’, όμως ο Νόιερ αντέδρασε υποδειγματικά.

Το δεύτερο γκολ τελικά ήρθε στο 50ο λεπτό. Ο Τέλα βρήκε με μία υπέροχη κάθετη τον Γκριμάλντο και ο Ισπανός με ένα φοβερό σουτ «τρύπησε» τα αντίπαλα δίχτυα για το 2-0.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού ο Φρίπονγκ παραλίγο να ρίξει το αποτελειωτικό «χτύπημα», όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.  

Τελικά ο Ολλανδός «πλήγωσε» τους Βαυαρούς. Ο Φρίπονγκ εκμεταλλεύτηκε την κενή εστία, καθώς ο Νόιερ είχε ανέβει για το κόρνερ και στην αντεπίθεση έγραψε το τελικό 3-0 στο 90+5’.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Ταπσόμπα, Τα, Ινκαπιέ, Στάνισιτς, Τζάκα, Άντριχ, Γκριμάλντο, Τέλα, Αντλί, Βιρτς

Μπάγερν Μονάχου (Τ. Τούχελ): Νόιερ, Ουπαμεκανό, Ντάιερ, Κιμ, Μπουί, Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα, Μαζραουί, Σανέ, Κέιν, Μουσιάλα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0