Football Talk

Ρόμα – Ίντερ 2-4: Αρνείται να χάσει βαθμούς, σιγά μην αφήσει το πρωτάθλημα! (video)

Ρόμα – Ίντερ 2-4: Αρνείται να χάσει βαθμούς, σιγά μην αφήσει το πρωτάθλημα! (video)

H Ίντερ «διψά» για πρωτάθλημα και το αποδεικνύει σε κάθε ματς! Στη Ρώμη προηγήθηκε, είδε τους «τζιαλορόσι» να επιστρέφουν, μα χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά ουσιαστικά στο δεύτερο μέρος, για να φύγει με τους τρεις βαθμούς (2-4, 10/02)!

Η καρδιά των «νερατζούρι» παρομοιάζεται μόνο με εκείνη πρωταθλητών! Η Ρόμα έδειχνε να μπορεί να την «λυγίσει». Η… αύρα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έχει αλλάξει πλήρως την εικόνα των «τζιαλορόσι», αλλά τελικά, ούτε αυτή ήταν ικανή, για να βάλει «φρένο» στο τρένο της Ίντερ.

Ο σύλλογος του Μιλάνου προηγήθηκε, βρέθηκε πίσω, όμως έκανε την ανατροπή και πέρασε από τη Ρώμη με το νικηφόρο 4-2 (10/02), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie A! Έτσι, συνεχίζει σταθερά στην πρώτη θέση, έχοντας επτά βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Γιουβέντους.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης δεν άργησε να έρθει. Μόλις στο 17ο λεπτό, ο Ατσέρμπι με κεφαλιά έγραψε το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στην Ίντερ.


Οι Ρωμαίοι ωστόσο, δεν άργησαν να απαντήσουν. Στο 28’ ο Μαντσίνι «μιμήθηκε» τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, για να φέρει το ματς σε ισορροπία.


Μάλιστα, η Ρόμα δεν είχε διάθεση να πατήσει… φρένο. Λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Ελ Σαράουι πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, καθώς στο 44’ σούταρε από αριστερά στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Ζόμερ, για το 2-1!


Από εκεί και έπειτα, το ματς άνηκε στην Ίντερ. Για την απόλυτη ανατροπή, χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά, στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Πρώτα ο Μάρκους Τουράμ έκανε το 2-2 στο 49’ με ωραίο σουτ, ενώ στο 56’ ο Ανχελίνο έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-3.


Λίγο αργότερα, ο Παβάρ είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ παρά την πίεση της Ρόμα στα τελευταία λεπτά, η κατάσταση δεν διαφοροποιήθηκε.


Το αντίθετο μάλλον, αφού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπαστόνι προσέθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0