Football Talk

Ούτε Ντέμης, ούτε Μήτρογλου, ούτε Μασούντ: Αυτή η χαμένη ευκαιρία, δεν ξανάγινε! (video)

Ούτε Ντέμης, ούτε Μήτρογλου, ούτε Μασούντ: Αυτή η χαμένη ευκαιρία, δεν ξανάγινε! (video)

«Πώς το έχασε αυτό;»! Μόνο η συγκεκριμένη σκέψη έρχεται στο μυαλό, μετά από αυτήν την ασύλληπτη χαμένη ευκαιρία στην Αυστραλία! Κάτι που φέρνει… θύμησες και από Ελλάδα!

Να σου στρώνει την μπάλα ο αντίπαλος τερματοφύλακας και να… αστοχείς! Στην Αυστραλία, οι Σέντραλ Κόουστ Μαρίνερς υποδέχθηκαν το Σίδνεϋ και μία φάση, αποτελεί πιθανότατα τη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία της χρονιάς!

Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έκανε λάθος εκτίμηση και έχασε την μπάλα. Ο Πάτρικ Γουντ την έκλεψε, έφτασε μία… ανάσα από το τέρμα, αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο! Πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι!

Φυσικά, η συγκεκριμένη φάση φέρνει… θύμησες από Ελλάδα! Πρώτα με τον Ντέμη Νικολαΐδη, όταν το 1998 είχε μοναδική ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ στη Μόσχα κόντρα στη Λοκομοτίβ στο 90ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Κάτι που η «Ένωση» πλήρωσε στη συνέχεια, καθώς δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις, ηττήθηκε με 2-1 και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Παρομοίως, ο Κώστας Μήτρογλου το 2010, στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, είχε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ηρακλή, καθώς βρισκόταν προ κενής εστίας. Παρ’ όλα αυτά, έστειλε την μπάλα άουτ και στο φινάλε, οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 2-1.

Αλησμόνητη είναι και η φάση του Μασούντ στο Κίεβο. Ο Ιρανός δεν κατάφερε να πετύχει γκολ επίσης μπροστά από κενή εστία, με το 0-0 της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό να παραμένει ως το φινάλε, πράγμα που σήμαινε αυτομάτως αποκλεισμό από τους «32» του Europa League, έπειτα από το ισόπαλο 1-1 στην Ελλάδα.

Ποια άλλη αντίστοιχη φάση σας έρχεται στο μυαλό;

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0