Football Talk

Ο Μουρίνιο στην Ίντερ Μαϊάμι; Ονειρεύεται συνεργασία με τον... Μέσι!

Ο Μουρίνιο στην Ίντερ Μαϊάμι; Ονειρεύεται συνεργασία με τον... Μέσι!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως επιθυμεί να προπονήσει τον Μέσι. Έχει συνεργαστεί με αμέτρητα μεγάλα ονόματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, όμως ο Αργεντίνος αποτελεί ένα άπιαστο όνειρο... Μήπως τον καλεί η Ίντερ Μαϊάμι;

Μετά την απόλυση του από την Ρόμα, το μέλλον του Μουρίνιο έχει μείνει... στον αέρα. Αν η Ίντερ Μαϊάμι βρεθεί σύντομα σε αναζήτηση νέου προπονητή, ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποτελούσε μια καλή επιλογή, ενώ η ομάδα θα πραγματοποιούσε μια βαθιά επιθυμία του.

Μιλώντας στο Youtube κανάλι του influencer Ohm, ανέφερε σε σχετική ερώτηση που του έγινε, πως ο Μέσι είναι ο παίκτης, τον οποίο θα ήθελε κάποια στιγμή στην καριέρα του να προπονήσει.

«Για παράδειγμα, ποτέ δεν κατάφερα να προπονήσω τον Λιονέλ Μέσι, αλλά από την άλλη κανείς δεν μπορεί να προπονήσει τον Μέσι. Είναι παράλογο να νομίζεις ότι μπορείς να τον κοουτσάρεις, επειδή γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα. Μπορεί να σου διδάξει κάποια πράγματα ο ίδιος. Εσύ, απλά θα λες ότι είχες την τιμή να τον έχεις στην ομάδα σου».

Εκτός από τον Αργεντίνο σουπερστάρ, δήλωσε ότι θα ήθελε τον Ντε Ρόσι και στην Ίντερ και στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και τον Τότι στην Ίντερ, όμως δεν είναι γραφτό καμία από τις δύο μεταγραφές να πραγματοποιηθεί.

Ίσως, η Ίντερ Μαϊάμι να είναι τελικά το κάλεσμα του «Special One», έχοντας την τύχη να προπονήσει, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, και τον επί οκτώ φορές νικητή του Ballon d’Or.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0