Football Talk

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 3-0: Με… πρωταγωνιστή τον Μάλεν οι Βεστφαλοί «καθάρισαν» από ημίχρονο (video)

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 3-0: Με… πρωταγωνιστή τον Μάλεν οι Βεστφαλοί «καθάρισαν» από ημίχρονο (video)

Η Ντόρτμουντ δεν θέλησε να επιτρέψει στη Φράιμπουργκ να κυνηγήσει κάτι από το παιχνίδι και έτσι ο Μάλεν της έκοψε από νωρίς τα… φτερά. Με δύο προσωπικά τέρματα ο Ολλανδός οδήγησε από το χέρι τους Βεστφαλούς στο «τρίποντο», μέχρι ο Φίλκρουγκ να σιγουρέψει τη νίκη (3-0, 09/02).

Η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που έπρεπε, στην αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ για την 21η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι Βεστφαλοί είχαν τον Μάλεν για να… καθαρίσει, με δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο και τον Φίλκρουγκ να ρίχνει την χαριστική «βολή» στο φινάλε του αγώνα (3-0, 09/02).

Ο Μάλεν από την αρχή έδειξε τις… άγριες διαθέσεις του. Ο Ολλανδός στο 14ο λεπτό επιχείρησε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ, ο οποίος δεν του το επέτρεψε με μία εξαιρετική επέμβαση.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα όμως ο Ολλανδός βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και μετά την πάσα του Φίλκρουγκ, άνοιξε το σκορ στο 16οο λεπτό.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με ένα υποδειγματικό πλασέ για το 2-0.

Στο 75’ λίγο έλλειψε να χριστεί σκόρερ και ο Ρόις, όμως η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι περνώντας για λίγο άουτ.

Ο Φίλκρουγκ έγραψε τον επίλογο του παιχνιδιού με μία κοντινή κεφαλιά στο 87ο λεπτό για το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντόρτμουντ (Ε. Τέρζιτς): Κόμπελ, Ρίερσον, Ζίλε, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Ρόις, Ζάμπιτσερ, Τζαν, Μπάινοου-Γκίτενς, Φίλκρουγκ, Μάλεν

Φράιμπουργκ (Κ. Στράιχ): Ατουμπόλου, Κίμπλερ, Σιλντιγιά, Γκούλντε, Μακενγκό, Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Σάλαϊ, Γκρέγκοριτς, Γκρίφο, Χέλερ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0