Football Talk

Μία σειρά από «σατανικές» συμπτώσεις: Γιατί η Τζιρόνα θα... κερδίσει τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου; (video)

Μία σειρά από «σατανικές» συμπτώσεις: Γιατί η Τζιρόνα θα... κερδίσει τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου; (video)

«Μάχη» κορυφής στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τζιρόνα (10/02, 19:30), με τους… οιωνούς να φέρνουν κάτι παραπάνω από χαμόγελα στους Καταλανούς!

Πιστεύετε στις συμπτώσεις; Εάν ναι, τότε δίχως αμφιβολία θα στηρίξετε και τη νίκη της Τζιρόνα στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, το Σάββατο (10/02, 19:30)!

Οι Καταλανοί βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τη «βασίλισσα» στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga. Πρώτος στόχος φυσικά, αποτελεί η αποφυγή της ήττας, προκειμένου να παραμείνουν σε «τροχιά» τίτλου. Γιατί όμως, να μην… κρυφοκοιτάξουν και στη νίκη, για το προσπέρασμα;

Οι δύο ομάδες έχουν προλάβει να «κοντραριστούν» στη Μαδρίτη, μόλις σε τέσσερις περιπτώσεις. Τρεις για το πρωτάθλημα και μία για το Copa Del Rey. Η… άσημη, μέχρι και τη φετινή σεζόν, Τζιρόνα, δύσκολα θα πίστευε κάποιος πως έχει καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από την ισπανική πρωτεύουσα. Κι όμως, το έχει κάνει, με τις… συγκυρίες να θυμίζουν αρκετά το σήμερα!

Γυρνάμε πέντε χρόνια πριν, στο 2019, και μάλιστα στον ίδιο μήνα, τον Φεβρουάριο! Οι Καταλανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ, από το γκολ του Κασεμίρο, στο 25ο λεπτό. Η κατάσταση έμοιαζε να απλοποιείται για την ομάδα, τότε, του Σαντιάγο Σολάρι. Τίποτα όμως, δεν είχε τελειώσει.

Η ανατροπή θα ερχόταν στο δεύτερο ημίχρονο, από δύο παίκτες που φορούν ακόμα τη φανέλα της Τζιρόνα! Αρχικά, ο Κρίστιαν Στουάνι ισοφάρισε στο 65’ από τη λευκή βούλα, για να έρθει ο Πόρτου στο 75’ και να διαμορφώσει το τελικό 1-2! Από εκείνη την ομάδα, παραμένουν ακόμα τρεις παίκτες στο υπάρχον ρόστερ, πέρα από τους δύο σκόρερ. Ο λόγος για τους Χουάνπι, Αλέιξ Γκαρθία και Βαλερί Φερνάντεθ.

Οι συμπτώσεις ωστόσο, δεν σταματούν εδώ! Η κυριότερη, θα έλεγε κανείς, είναι πως το ματς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga! Ακριβώς την ίδια, που θα διεξαχθεί και το παιχνίδι του Σαββάτου, στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Τότε, η Τζιρόνα είχε κάνει την έκπληξη, τώρα όμως, ζει το… όνειρό της! Στοχεύει στη νίκη, όχι για να προσφέρει απλώς χαμόγελα στους φιλάθλους της, αλλά για να συνεχίσει σταθερά και δυνατά, στην «κούρσα» του ισπανικού τίτλου!

Το θέμα λοιπόν, είναι άλλο. Εάν είστε… προληπτικοί, τότε ίσως αξίζει να γνωρίζετε πως η νίκη της Τζιρόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ, βρίσκεται σε απόδοση 5.80, στη Novibet! Τι λέτε, θα… επαναληφθεί η ιστορία;

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0