Football Talk

Κλοπ για μπλε κάρτα: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που είχε καλή ιδέα η IFAB»

Κλοπ για μπλε κάρτα: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που είχε καλή ιδέα η IFAB»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τις σκέψεις της IFAB να προσθέσουν την μπλε κάρτα στους κανόνες του ποδοσφαίρου.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα για την προσθήκη της μπλε κάρτας στους κανόνες του ποδοσφαίρου.

Οι αντιδράσεις αυτές όμως δεν είναι μόνο από τους οπαδούς, καθώς και οι άνθρωποι που ο λόγος τους μετράει πολύ παραπάνω πάνω σε αυτό το θέμα, έχουν εκφράσει την αντίθεση τους.

Έντονο παράδειγμα είναι τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος πραγματοποίησε επίθεση προς την IFAB, για την πιθανότητα εφαρμογής αυτού του κανόνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Η κατάσταση δείχνει ότι πρέπει να κρατάμε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο απλά για τους διαιτητές. Νομίζω ότι η εισαγωγή μιας νέας κάρτας θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες για αποτυχία επειδή η συζήτηση θα είναι: ''Ήταν μπλε κάρτα ενώ έπρεπε να δώσει κίτρινη και τώρα ο παίκτης θα μείνει δέκα λεπτά εκτός αγώνα''.

Άλλες φορές θα δοθεί κόκκινη, ενώ θα έπρεπε να ήταν μόνο κίτρινη ή κάτι παρόμοιο. Αυτά τα πράγματα απλά το κάνουν πιο περίπλοκο. Αν θέλουν να το δοκιμάσουν δεν έχω πρόβλημα, αλλά αν είναι το πρώτο βήμα για να εγκριθεί τότε δεν ξέρω.

Δεν μου ακούγεται καλή ιδέα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που η IFAB είχε καλή ιδέα. Είμαι 56 χρονών, δεν θυμάμαι ποτέ να είχε...»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0