Football Talk

Τρομερή στιγμή στη Σαουδική Αραβία: O Undertaker στο γήπεδο για να δώσει τρόπαιο, ο Κριστιάνο να γελά! (video)

Τρομερή στιγμή στη Σαουδική Αραβία: O Undertaker στο γήπεδο για να δώσει τρόπαιο, ο Κριστιάνο να γελά! (video)

Ο «θρύλος» του WWE, Undertaker, έκανε μια απίθανη εμφάνιση πριν από τον αγώνα του Riyadh Season Cup ανάμεσα στην Αλ Νασρ και την Αλ Χιλάλ - και οι κάμερες κατέγραψαν την αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ τον περασμένο Ιανουάριο, έδωσε ουσιαστικά το έναυσμα για μια μαζική μετακίνηση παικτών, που είδε μια σειρά από κορυφαία αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να εντάσσονται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του 39χρονου με την Αλ Νασρ περιλαμβάνει και εξωτερικές δυνατότητες, με τον Ρονάλντο να εμφανίζεται σε μια εκδήλωση πυγμαχίας στη Σαουδική Αραβία μαζί με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τον Δεκέμβριο.

Το συμβόλαιο δεν έχει φτάσει ακόμη μέχρι το… WWE, αν και υπήρχαν αναφορές ότι η εταιρεία προσπαθούσε να εξασφαλίσει συμφωνία για την εμφάνιση του Ρονάλντο στην εκδήλωση Crown Jewel τον Οκτώβριο, δίπλα στον John Cena. Ωστόσο, ο Πορτογάλος είχε αγώνα με την Αλ Νασρ την ίδια ημέρα!

Παρά ταύτα, το WWE έχει μια εξαιρετική συνεργασία με τη Σαουδική Αραβία, η οποία προβλέπει ότι η χώρα θα φιλοξενεί δύο ζωντανές εκδηλώσεις ετησίως.

Στο τέλος της ημέρας όμως, ποιος περίμενε την εμφάνιση του Undertaker; Μπήκε το τραγούδι του, βγήκε στο γήπεδο, έκανε άπαντες να νοσταλγήσουν τα παιδικά τους χρόνια και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γελά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0