Football Talk

«Ο Μίτσελ για αντί-Τσάβι στην Μπαρτσελόνα!»

«Ο Μίτσελ για αντί-Τσάβι στην Μπαρτσελόνα!»

Ο ενορχηστρωτής της φετινής ομάδας της Τζιρόνα, Μίτσελ, είναι ο κύριος υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε η καταλανική Sport.

Η Τζιρόνα διανύει ομολογουμένως μία φανταστική σεζόν και βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, οι δυο τους αναμετρώνται το προσεχές Σάββατο (10/02, 19:30) σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Και οφείλει πολλά στον προπονητή της, Μίτσελ, ο οποίος βρίσκεται αναμενόμενα στα «ραντάρ» πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ένας από αυτούς είναι και η Μπαρτσελόνα, η οποία από το καλοκαίρι θα πορευθεί με νέο πρόσωπο στην άκρη του πάγκου της, μετά την αποχώρηση του Τσάβι.

Οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του και, σύμφωνα με την καταλανική Sport, πρώτος στη λίστα τους είναι ο Μίτσελ. Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στη σεζόν, η Τζιρόνα είχε επικρατήσει στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 4-2 (10/12).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, μέχρι το καλοκαίρι, θα ακουστούν πολλά ονόματα για την μετά Τσάβι εποχή στην Βαρκελώνη, όπως κι έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0