Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ 3-1: Έβαλε τις βάσεις στο πρώτο μέρος και «έφυγε» για τα προημιτελικά!

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ 3-1: Έβαλε τις βάσεις στο πρώτο μέρος και «έφυγε» για τα προημιτελικά!
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γαλλίας πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η ομάδα του Λουίς Ενρίκε επικράτησε 3-1 της Μπρεστ εντός έδρας και... έκλεισε το «εισιτήριό» της, για την οκτάδα του θεσμού. 

Με ηγέτη τον Κιλιάν Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν «καθάρισε» την Μπρεστ (3-1) στο Παρκ ντε Πρενς και με αυτό τον τρόπο, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, τσεκάροντας το τελευταίο εισιτήριο της βραδιάς.

Ο... δρόμος για την πρόκριση των γηπεδούχων «άνοιξε» στο 34ο λεπτό, όταν ο Εμπαπέ υποδέχθηκε την μπάλα από τον Ζαίρ Εμερί και σκόραρε για το 1-0.

Μάλιστα, οι Παριζιάνοι απλοποίησαν ακόμη περισσότερο την κατάσταση τρία λεπτά αργότερα, σε ένα σημείο του ματς, που ο Περέιρα διαμόρφωσε το 2-0, το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου.

Πάντως, στην «επανάληψη» η ομάδα από τη Βρέστη κατόρθωσε να μειώσει σε 2-1 με τον Μουνιέ και να βάλει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι στο 65’. Ωστόσο, στο 69ο λεπτό, τα «φτερά» των φιλοξενούμενων... κόπηκαν, αφού ο Μπρασιέ αποβλήθηκε και άφησε με 10 ποδοσφαιριστές την ομάδα του, για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Έτσι, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε πιο εύκολο έργο και μάλιστα βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Ράμος στις καθυστερήσεις, ο οποίος «τελείωσε» την υπόθεση-πρόκριση, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Μπεράλντο, Περέιρα, Μαρκίνιος, Χακίμι, Ρουίθ (79' Ράμος), Βιτίνια, Ζαίρ Εμερί, Μπάρκολα (78' Ουγκάρτε), Ντεμπελέ (71' Ασένσιο), Εμπαπέ

Μπρεστ (Ε. Ρόι): Κουντέρ, Λόκο, Μπρασιέ, Λα Καρντινάλ, Λαλά, Μαρτίν, Μανέτι (61’ Ντελ Καστίγιο), Καμαρά (60’ Περέιρα Λαζ), Ντουμπιά (77' Λεμπέ), Μουνιέ (77' Μπραχίμι), Σατριάνο (71' Σαρντονέ).  

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0