Football Talk

Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου 1-1: Οι γηπεδούχοι «κόλλησαν» στο… χιόνι! (videos)

Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου 1-1: Οι γηπεδούχοι «κόλλησαν» στο… χιόνι! (videos)

Ένα σωρό καθυστερήσεις, διαμαρτυρίες, χιονιάς… και τελικά μοιρασιά βαθμών (τελικό σκορ 1 – 1) για Μάιντς και Ουνιόν Βερολίνου. Σταθερά στην «επικίνδυνη ζώνη» οι γηπεδούχοι. «Βαθμός – χρυσάφι» για τους Βερολινέζους στην προσπάθεια για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Στο μοναδικό παιχνίδι που απέμενε (ήδη από την 18η αγωνιστική) ως εκκρεμότητα (έως τώρα) στην εφετινή Bundesliga, η Μάιντς υποδεχόταν την Ουνιόν Βερολίνου, μία σωστή μάχη σωτηρίας, με δεδομένο πως και οι δύο μονομάχοι κάθονταν στην «διακεκαυμένη ζώνη».

Το παιχνίδι ήταν αίμα και άμμος και αυτό αποδείχθηκε εξαρχής. Οι συνθήκες καιρού (χιονόπτωση) συνέδραμαν στο να δοθεί κινηματογραφικός χαρακτήρας με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες με 1 – 1 στα αποδυτήρια.

Τα δύο γκολ μάλιστα είχαν σημειωθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, οι οποίες ήταν δεκαοκτώ λεπτά!

Με τον Μπούρκαρντ πρώτοι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, στο 53’ ενώ στο 58’ ο Γκόζενς απάντησε για τους Βερολινέζους για να φέρει το παιχνίδι στην ισοπαλία.

Η αναμέτρηση είχε εκατέρωθεν πολλές τελικές φάσεις, με τις δύο ομάδες να προσεγγίζουν άκρως επιθετικά το παιχνίδι, ενδεικτικό του γεγονότος πως και οι δύο επιζητούσαν τη νίκη που θα τους προσέφερε «ανάσα». Περισσότερο χρόνο με τη μπάλα στα πόδια της, ξόδεψε η Ουνιόν, ελαφρώς πιο απειλητική η Μάιντς με τις δύο ομάδες να επαναπαύονται στο τελικό 1 – 1 σε μία μοιρασιά που εξυπηρετεί κυρίως τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης:

Μάιντς (Γ. Σίβερτ): Τσέντνερ, ντα Κόστα (46’ Βίντμερ), Φερνάντες, φαν ντεν Μπεργκ, Κασί, Μπαρέιρο, Αμίρι (70’ Κορ), Κράους (90' Χάντσε-Όλσεν), Μπούρκαρντ, Ονισίβο (80’ Νγκάκαμ), Αζόρκ (90' Γκρούντα)

Ουνιόν Βερολίνου (N. Μπιέλιτσα): Ρόνοβ, Κνότσε, Φογκτ (64’ Λεϊτέ), Ντούκι, Χάμπερερ, Λαϊντουνί, Κεντίρα, Σάφερ (76’ Κραλ), Γκόζενς (82’ Ρουσιγιόν), Βόλαντ (82’ Άρονσον), Χόλερμπαχ (63’ Φερτέσεν)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0