Football Talk

Ιράν - Κατάρ 2-3: Ο Άλμοεζ Άλι... υπέγραψε το «εισιτήριο» του τελικού!

Ιράν - Κατάρ 2-3: Ο Άλμοεζ Άλι... υπέγραψε το «εισιτήριο» του τελικού!
Με την... υπογραφή του Άλμοεζ Άλι και έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς στη Ντόχα, το Κατάρ νίκησε με 3-2 το Ιράν και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Ασίας

Με το «χρυσό» γκολ του Άλμοεζ Άλι στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, το Κατάρ επικράτησε 3-2 του Ιράν του Εχσάν Χατζισαφί, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Εθνών Ασίας και έκλεισε θέση, για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (10/02), όπου θα αντιμετωπίσει την Ιορδανία!  

Το εν λόγω ματς είχε αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων, συγκινήσεις και 13 λεπτά καθυστερήσεων, ωστόσο το σύνολο του Μαρκές Λόπες ήταν αυτό που στο φινάλε κατάφερε να επικρατήσει και θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το «θρόνο» του.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αζμούν έβαλε σε θέση... οδηγού το σύνολο του Αμίρ Γκαλενόεϊ, ωστόσο η «απάντηση» των - τυπικά - φιλοξενούμενων, ήρθε από τον Αμπντουλσαλάμ στο 17ο λεπτό, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Μάλιστα, οι Καταριανοί κατόρθωσαν να γυρίσουν... τούμπα το ματς πριν την ανάπαυλα, με τον Αφίφ να διαμορφώνει το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην «επανάληψη», το παιχνίδι επανήλθε σε ισορροπία, όταν ο Γιάχανμπακς έγραψε το 2-2 από το σημείο του πέναλτι. Το ματς παρέμεινε ισόπαλο για αρκετή ώρα και το ενδεχόμενο της παράτασης ολοένα και γίνονταν πιο... ρεαλιστικό. Παρόλα αυτά, ο Άλμοεζ Άλι βρήκε δίχτυα στο 83ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 3-2, στέλνοντας το Κατάρ στον τελικό του θεσμού!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0