Football Talk

Χαμός στην Αλ Ιτιχάντ: Νέο επεισόδιο με Μπενζεμά!

Χαμός στην Αλ Ιτιχάντ: Νέο επεισόδιο με Μπενζεμά!
Σε... τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις του Καρίμ Μπενζεμά, με τον προπονητή του στην Αλ Ιτιχάντ!

Το... σίριαλ του Καρίμ Μπενζεμά, με την Αλ Ιτιχάντ συνεχίζεται, την ώρα που οι σχέσεις των δύο πλευρών μοιάζουν να χειροτερεύουν ολοένα και περισσότερο.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε αρνηθεί να κάνει προετοιμασία με τον αραβικό σύλλογο, ωστόσο επέστρεψε στην ομάδα και ξεκίνησε εκ νέου προπονήσεις.

Από την πλευρα του, ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο είχε ζητήσει από τον 36χρονο, να απολογηθεί μπροστά στους συμπαίκτες και στο τεχνικό επιτελείο για την απουσία του, κάτι το οποίο όμως, ο Μπενζεμά δεν έκανε!

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε να ακολουθήσει και ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (05/02), όπως του ζητήθηκε, με σχετικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για φραστικό επεισόδιο που ακολούθησε ανάμεσα στον Γκαγιάρδο και τον Μπενζεμά.

Πλέον, ο Γάλλος είναι... ξένο σώμα στην αραβική ομάδα, την ώρα που αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος δεν μπορεί να αλλάξει «στρατόπεδο», αφού η μεταγραφική περίοδος έχει εκπνεύσει.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, ο Μπενζεμά θα παραμείνει εκτός ομάδας (επ’ αόριστον) και θα προπονείται με τους «κομμένους» της Αλ Ιτιχάντ!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0