Football Talk

«Ένιωθα σα να πνιγόμουν!»: Συγκλονίζει ο Αγουέρο για το τελευταίο του επαγγελματικό παιχνίδι! (video)

«Ένιωθα σα να πνιγόμουν!»: Συγκλονίζει ο Αγουέρο για το τελευταίο του επαγγελματικό παιχνίδι! (video)

Ο Σέρχιο Αγουέρο, σε μία συγκλονιστική συνέντευξη σε ΜΜΕ της Αργεντινής, μίλησε ανοιχτά -μεταξύ άλλων- για την τελευταία του παράσταση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε να φορέσει στην πλάτη του το νούμερο 10!

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Σέρχιο Αγουέρο αναγκάστηκε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 33 ετών, λόγω καρδιακών προβλημάτων που αντιμετώπιζε εκείνο το διάστημα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε Μέσο της χώρας του, το τελευταίο του ματς σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ήταν… εφιαλτικό.  

«Ένιωθα σαν να πνιγόμουν, δεν ένιωσα πόνο. Είχα πολλή πίεση στο κεφάλι μου. Σκέφτηκα ότι ήταν επειδή ήμουν σωματικά άρρωστος και είπα μέσα μου ‘Σκ…, είμαι τόσο κακός’. Πήδηξα για μία κεφαλιά και ένιωσα να ζαλίζομαι. Αισθανόμουν ότι θα λιποθυμούσα και ήθελα να ηρεμήσω, αλλά οι λέξεις δεν έβγαιναν.

Έπιασα το χέρι του αρχηγού της Αλαβές και εκείνος άρχισε να φωνάζει για να σταματήσει το παιχνίδι. Όταν ηρέμησα, ένιωσα ότι η καρδιά μου άρχισε να χτυπά γρηγορότερα και εκεί με έπιασε μια κρίση αρρυθμίας»,
είναι τα συγκλονιστικά του λόγια αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Αλαβές στις 30 Οκτωβρίου εκείνης της χρονιάς.

Αφότου έφυγε από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2021, όντας πλέον «θρύλος» του συλλόγου, ο Αγουέρο μετακόμισε στη Βαρκελώνη. Εκεί, λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από τους «μπλαουγκράνα», αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 19. Και εξήγησε το λόγο:

«Όταν ο Λέο έφυγε από τη Μπαρτσελόνα, μου πρόσφεραν τη φανέλα με το νούμερο 10, αλλά αρνήθηκα. Όχι επειδή δεν το ήθελα. Νόμιζα ότι θα επέστρεφε. Μου είπαν ότι ήμουν ο μόνος που μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, αλλά για μένα το νούμερο 10 ανήκει στον Μέσι!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0