Football Talk

Φουντώνουν οι φήμες: «Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Τσάμπι Αλόνσο!»

Φουντώνουν οι φήμες: «Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Τσάμπι Αλόνσο!»

Στο πρόσωπό του, πολλοί βλέπουν τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ! Αυτός, όμως, τι φέρεται να απάντησε στην πρώτη προσέγγιση και ποια στάση σκοπεύει να κρατήσει;

Η Λίβερπουλ συνεχίζει την πορεία της στη φετινή σεζόν, γνωρίζοντας, ωστόσο, πως στο φινάλε αυτής, θα περάσει σε μία άλλη εποχή!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον σύλλογο, έπειτα από εννέα χρόνια ολικής αναμόρφωσής του. Και ήδη, οι συζητήσεις για τον ιδανικό αντικαταστάτη του, έχουν πάρει φωτιά.

Πρώτο όνομα στις περισσότερες από αυτές, είναι ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο αρχιτέκτονας της φοβερής και τρομερής στη φετινή αγωνιστική περίοδο, Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Γαλλίας, και συγκεκριμένα με το Footmercato, άνθρωποι της Λίβερπουλ επικοινώνησαν μαζί του, ήδη από τον Νοέμβριο, για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του. Γιατί επικοινώνησαν από τότε; Γιατί είχαν πληροφορηθεί ήδη, από τον Κλοπ, για την απόφασή του να αποχωρήσει.

Ο 42χρονος Ισπανός κόουτς, πάντως, τους ενημέρωσε πως είναι πλήρως αφοσιωμένος στις «ασπιρίνες» και τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης της Bundesliga, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Πάντως, είναι γνωστό πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του, που θα του επιστρέψει να μεταβεί στο Άνφιλντ το ερχόμενο καλοκαίρι, παρότι δεσμεύεται με τη Λεβερκούζεν έως το 2026.

Αν ολοκληρώσει ό,τι χτίζει φέτος, κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0