Football Talk

Μαγιόρκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: Τα βρήκαν... σκούρα οι Βάσκοι, ονειρεύονται τελικό οι «πειρατές»! (video)

Μαγιόρκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: Τα βρήκαν... σκούρα οι Βάσκοι, ονειρεύονται τελικό οι «πειρατές»! (video)

Μια... ανάσα πριν από τον τελικό του Copa del Rey, Μαγιόρκα και Ρεάλ Σοσιεδάδ έδωσαν την πρώτη τους «μάχη», διεκδικώντας μια θέση σε αυτόν. Παρ' όλα αυτά, αρκέστηκαν σε μια ισοπαλία (0-0), με την πρόκριση να κρίνεται πλέον στην δεύτερη συνάντησή τους.

Αν και στην 17η θέση στη La Liga η Μαγιόρκα, δυσκόλεψε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία δεν κατάφερε να αποσπάσει μια άκρως σημαντική πρώτη νίκη στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Μπορεί οι Βάσκοι να κατείχαν με συντριπτική διαφορά την μπάλα, να δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, με τρία σουτ στον στόχο, όμως τίποτα δεν ήταν αρκετό, για να «διασπάσουν» την άμυνα των γηπεδούχων.

Απόρθητο τείχος η... άμυνα της Μαγιόρκα, μπλόκαρε τις επιθετικές ενέργειες της Σοσιεδάδ, η οποία δεν ήθελε πολύ να αποσυντονιστεί. Η έλλειψη συγκέντρωσης και τα άστοχα σουτ δεν επέτρεψαν στους Βάσκους να πάρουν προβάδισμα.

Απείλησαν ουκ ολίγες φορές, όπως στο 58’ με τον Σαντίκ, ο οποίος βρέθηκε προ κενής εστίας, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ή στο 71’, όπου και πάλι ο Σαντίκ βρέθηκε λίγα βήματα μπροστά από την αντίπαλη εστία, «τσίμπησε» την πάσα του Κούμπο και την έστειλε ψηλά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Όσες αλλαγές και αν έκανε ο Αλγκουαθίλ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε στον... άσο και κοιτάζει πλέον την επόμενη αναμέτρησή της με την Μαγιόρκα στις 27/02, όπου θα επιδιώξει την νίκη και μια θέση στον τελικό του Copa del Rey.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαγιόρκα (Χ. Αγκίρε): Γκράιφ, Γκονζάλες, Βάλιεντ, Νάστασιτς, Κοπέτε, Κόστα, Ροντρίγκεθ (77’ Σάντσεθ), Σάμου Κόστα (90’ Μασκαρέλ), Ντάρντερ (77’ Μορλάνες), Πρατς (67’ Μουρίκι), Λάριν (77’ Ράντονιτς)

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ι. Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπέλντια, Λε Νόρμαντ, Γκαλάν, Μέντεθ, Θουμπιμέντι, Μερίνο (90’ Τουριέντες), Μπαρενετσέα (90’ Αργκιτία), Σαντίκ (78’ Αντρέ Σίλβα), Κούμπο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0