Football Talk

Όλοι ψάχνουν μία... Ιορδανία στο στοίχημα: Όσοι την ακολούθησαν, «πληρώθηκαν» επί 370! (video)

Όλοι ψάχνουν μία... Ιορδανία στο στοίχημα: Όσοι την ακολούθησαν, «πληρώθηκαν» επί 370! (video)
Η πορεία της Ιορδανίας, έως τον τελικό του Κυπέλλου Ασίας, είναι ένα «θαύμα» ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά! Σκεφτείτε απλώς, πως στα πέντε από τα έξι ματς που δεν ηττήθηκε, αποτελούσε τον ορισμό της... βόμβας! Κι αν δεν πιστεύτε, ιδού οι αποδόσεις!
Η Ιορδανία ζει το δικό της παραμύθι. Στο Κύπελλο Ασίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, συνεχίζει ακάθεκτη μία ιστορική πορεία, αφού για πρώτη φορά, από την ημέρα της δημιουργίας της εθνικής της ομάδας, προκρίθηκε στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης! Και μάλιστα, όχι προσπερνώντας «τυχαίες» ομάδες, αλλά φαβορί!

Αρχικά, δεν ηττήθηκε από τη Νότια Κορέα των Σον, Τσαν, Χουάνγκ, και άλλων, στους ομίλους. Στους «16», γύρισε τον... κόσμο ανάποδα απέναντι στο Ιράκ, σκοράροντας στο 90+5' και στο 90+7', για να προκριθεί! Και στα ημιτελικά, έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα, σοκάροντας τον πλανήτη, με το 2-0 υπέρ της, απέναντι στα αστέρια της Νότιας Κορέας!

Απολογισμός, έως τον τελικό; Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, σε έξι ματς! Και βλέποντας το «χάσμα» που υπήρχε με τους αντιπάλους της, πολύ λογικά αναρωτιέστε: «Επί πόσες φορές πήρε τα χρήματα του πίσω, όποιος ακολούθησε στοιχηματικά αυτήν την πορεία;»

Η απάντηση είναι επί 370 (!), περίπου! Με μοναδικό «μελανό» σημείο, την ήττα από το Μπαχρέιν, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η Ιορδανία χρύσωσε, όσους πίστεψαν σε αυτήν στοιχηματικά.

Αν δεν πιστεύετε, απλώς δείτε τις αποδόσεις στο τέλος του άρθρου!

Αναλυτικά, τα ματς της Ιορδανίας έως τον τελικό και οι αποδόσεις τους:

1η αγωνιστική, Μαλαισία - Ιορδανία 0-4 : Το «διπλό» σε απόδοση 1.95

2η αγωνιστική, Ιορδανία - Νότια Κορέα 2-2 : Το , ως διπλή επιλογή, σε απόδοση άνω του 3.00

3η αγωνιστική, Ιορδανία - Μπαχρέιν 0-1

Φάση των «16», Ιράκ - Ιορδανία 2-3 : Το «διπλό» σε απόδοση 4.20

Προημιτελικά, Τατζικιστάν - Ιορδανία 0-1 : Το «διπλό» σε απόδοση 2.05

Ημιτελικά, Ιορδανία - Νότια Κορέα 2-0 : Ο «άσος» σε απόδοση 7.50

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0