Football Talk

Το «θαύμα» της Ιορδανίας: Στον τελικό του Κυπέλλου Ασίας, πέταξε εκτός την παρέα του Σον! (video)

Το «θαύμα» της Ιορδανίας: Στον τελικό του Κυπέλλου Ασίας, πέταξε εκτός την παρέα του Σον! (video)
Μυθική πρόκριση για την εθνική ομάδας της Ιορδανίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά! Επικράτησε της Νότιας Κορέας (06/02, 2-0) και «τσέκαρε» το εισιτήριό της, για ένα ραντεβού με την ιστορία, στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ασίας!
Πριν την έναρξη του Κυπέλλου Ασίας, κανένας δεν θα έβρισκε την Ιορδανία, ανάμεσα στα φαβορί για να φτάσει έως τον τελικό!

Ακόμα και πριν τη «σέντρα», στον ημιτελικό με τη Νότια Κορέα, των Σον (Τότεναμ), Τσαν (Γουλβς), Χουάνγκ Ιν-Μπομ (πρώην παίκτης Ολυμπιακού), και άλλων αστέρων, έμοιαζε να μην έχει ελπίδες! Κι όμως, τα κατάφερε!

Επικράτησε με «καθαρό» σκορ (06/02, 2-0), χάρις τα γκολ του Αλ Ναϊμάτ (53') και το υπέροχο του Αλ Ταμάρι (66'), και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Και όλα αυτά, αφήνοντας εκτός τη Νότια Κορέα, που έναν χρόνο πριν, έφτασε έως τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό, που θα προκύψει από τον έτερο ημιτελικό, ανάμεσα σε Ιράν και Κατάρ (07/02, 17:00).

Δείτε τα γκολ:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0