Football Talk

Ο Αλέξης Κούγιας στην επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με 120 ντοκουμέντα για την «Εγκληματική Οργάνωση»

Ο Αλέξης Κούγιας στην επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με 120 ντοκουμέντα για την «Εγκληματική Οργάνωση»

 Ο Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε τη δράση της «Εγκληματικής Οργάνωσης», όπως υποστήριξε, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, παρουσιάζοντας 120 ντοκουμέντα.

Ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, παρεβρέθηκε στην Επιροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με 120 ντοκουμέντα, με τα οποία θα στηρίξει τις καταγγελίες του για «Εγκληματική Οργάνωση».

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια:

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού γιατί είναι το μόνο θεσμικό όργανο που έδειξε στις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της οποίας είμαι νομικός σύμβουλος. Σ' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και μετά την κλήση συγκεντρώσαμε 120 αποδεικτικά στοιχεία, ντοκουμέντα, τα οποία σήμερα θα τα καταθέσουμε. Συνεργαστήκαμε πολύ σκληρά με τους συνεργάτες μου αλλά και με τους συναδέλφους μου στην υπηρεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την κα Παναγιώτου και τον κο Καρπετόπουλο.

Δεν είναι η μήνυση για την "Εγκληματική Οργάνωση" όμως είναι όλα τα στοιχεία τα οποία προκύπτουν των όσων είπα στη Συνέντευξη Τύπου, ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ως νομικός σύμβουλος, όπου ανέδειξα περιγραφικά και όχι με λεπτομέρειες τη δράση της "Εγκληματικής Οργάνωσης" που ουσιαστικά ελέγχει την ΕΠΟ, ελέγχει την ΚΕΔ και ουσιαστικά δηλητηριάζει και τα τρία πρωταθλήματα με απότερο σκοπό την αποκοδειμή εκατομμυρίων ευρώ από το παράνομο στοίχημα. Θα αναλύσω στον κύριο πρόεδρο και στα μέλη της επιτροπής όλα αυτά τα στοιχεία και θα παραδώσω ένα πολυσέλιδο υπόμνημα και τα 118 - 120 ντοκουμέντα, τα οποία θα πρέπει να μελετήσει η επιτροπή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0