Football Talk

Ένας… μεγάλος Φεβρουάριος: Πρόγραμμα – φωτιά για τον Ολυμπιακό, έξι «τελικοί» για τον Κάρλος Καρβαλιάλ!

Ένας… μεγάλος Φεβρουάριος: Πρόγραμμα – φωτιά για τον Ολυμπιακό, έξι «τελικοί» για τον Κάρλος Καρβαλιάλ!

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ προχώρησε στην ενίσχυση του ρόστερ του και τώρα καλείται να δώσει άμεσα απαντήσεις σε ένα πρόγραμμα-φωτιά. Και, μάλιστα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για τον Ολυμπιακό.

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό, μετά και τη νέα ήττα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (04/02, 2-0). Αυτή ήταν η τρίτη του Πορτογάλου τεχνικού σε οκτώ παιχνίδια που έχει καθίσει στην πάγκο των «ερυθρολεύκων», που πλέον απέχουν εννέα βαθμούς από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.  

Και μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού μόλις δύο μήνες, ωστόσο το επόμενο διάστημα αναμένεται κρίσιμο για τον Καρβαλιάλ, αλλά και την πορεία του συλλόγου.

Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους έξι κρίσιμες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.  

Το προσεχές Σάββατο (10/02, 17:30) θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 22η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague, μία νίκη που μοιάζει επιβεβλημένη για τον Καρβαλιάλ βάσει και της κακής αγωνιστικής εικόνας των Κρητικών στα τελευταία τους παιχνίδια.  

Θα ακολουθήσει ένα επταήμερο-φωτιά, καθώς μέσα σε μία εβδομάδα θα κληθεί να ξεπεράσει τα εμπόδιο της Φερεντσβάρος για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο UEFA Conference League, αλλά και εκείνο του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Το πρώτο ματς με την ουγγρική ομάδα θα διεξαχθεί εντός έδρας (15/02, 19:45), τρεις μέρες μετά ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ (18/02, 20:30), προτού πετάξει για Ουγγαρία για τη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος (22/02, 22:00).

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι επόμενες δύο εβδομάδες εκτός από απαιτητικές θα είναι και κρίσιμες, αφού, αναλόγως των αποτελεσμάτων, αναμένεται να σηματοδοτήσουν και εξελίξεις στον πάγκο των Πειραιωτών.

Το φορτωμένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού δεν σταματάει όμως στον επαναληπτικό αγώνα με τη Φερεντσβάρος, αφού στο «καπάκι» έχει να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (25/02, 18:00) και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (28/02, 17:00).

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, πράγμα που σίγουρα θα έχει αντιληφθεί και ο ίδιος. Το επόμενο διάστημα θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στην κριτική που δέχεται ο ίδιος και η ομάδα του, με στόχο να... διαλύσει τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από το «στρατόπεδο» των Πειραιωτών.

Άρτεμις Κλεφτάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0