Football Talk

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο «σούπερ σταρ» Φόντεν… καθάρισε με χατ-τρικ (video)

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο «σούπερ σταρ» Φόντεν… καθάρισε με χατ-τρικ (video)

Ντε Μπρόινε και Χάαλαντ «σέρβιραν», ο Φόντεν έκανε χατ-τρικ μετά από 14 μήνες και η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με ανατροπή (3-1) από την έδρα της Μπρέντφορντ! Οι «πολίτες» βρίσκονται πια στο -2 και με ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, δυναμώνοντας τη φλόγα στη... φωτιά που έχει πάρει η κορυφή της Premier League! Μεγάλα ζόρια για τους «bees» στα χαμηλά. 

Ο Μαρκ Φλέκεν έκανε τα πάντα για την Μπρέντφορντ στο πρώτο ημίχρονο! Προσπαθούσε να σταματήσει κάθε προσπάθεια των παικτών της Σίτι, έκανε εννέα επεμβάσεις μέχρι το γκολ της ισοφάρισης από τον Φόντεν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και είχε και ασίστ στο γκολ με το οποίο η ομάδα του Φρανκ κατάφερε να προηγηθεί!

Οι «bees» με τον Νιλ Μοπέ στο 21ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 1-0! Ο πορτιέρε της Μπρέντφορντ έκανε το μακρινό βολέ, ο Γάλλος ξέφυγε στο χώρο και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Σίτι ασφαλώς και είχε κυριαρχήσει μέχρι εκείνο το σημείο και στη συνέχεια έψαξε με μεγαλύτερη πίεση τον τρόπο ν' απαντήσει στην... αναποδιά που της έτυχε. Κατάφερε πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ν' απαντήσει, αφού ο Φόντεν στο 45' + 3' κατάφερε από ασθενή απομάκρυνση του Πίνοκ, να κατεβάσει την μπάλα και να σκοράρει για το 1-1.

Η ομάδα του Πεπ έσφιξε ασφυκτικά τον κλοιό άμεσα με την έναρξη του δευτέρου μέρους, κυκλοφορούσε την μπάλα γύρω από την περιοχή του Φλέκεν, έκανε υπομονή και στο 53ο λεπτό από μαγική μπαλιά του Ντε Μπρόινε, ο Φόντεν με κεφαλιά έκανε την ανατροπή και το 2-1 για τους τρεμπλούχους.

Η συνθήκη αυτή ανάγκασε την Μπρέντφορντ να βγει στην επίθεση, απείλησε λίγο μετά το δεύτερο γκολ του Φόντεν, με τους Νόργκαρντ και Τόνεϊ να γίνονται απειλητικοί για την εστία του Έντερσον. Η Σίτι «καθάρισε» το ματς και πάλι με τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, Φιλ Φόντεν, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ μετά τον Οκτώβρη του 2022.

Μάζεψε την ασίστ του Χάαλαντ στο 70' πήρε όλο το διάδρομο που τους άνοιξαν οι αμυντικοί της Μπρέντφορντ και έγραψε το τελικό 3-1.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπρέντφορντ (Τ. Φρανκ): Φλέκεν, Κόλινς, Πίνοκ, Μι, Ρόερσλεβ, Γένσεν, Νέργκααρντ, Γιάνελτ, Ρεγκιλόν, Τόνι, Μοπέ

Μάντσεστερ Σίτι (Π. Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακέ, Γκβαρντιόλ, Ρόδρι, Σίλβα, Άλβαρες, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Χάλαντ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0