Football Talk

Ο ΟΦΗ έπαιζε «μάντεψε ποιος» για τον προπονητή της Κηφισιάς σε κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση (video)

Ο ΟΦΗ έπαιζε «μάντεψε ποιος» για τον προπονητή της Κηφισιάς σε κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση (video)

Την δυσκολότερη αποστολή για φέτος την είχε ο ΟΦΗ, καθώς σε κάθε αναμέτρηση απέναντι στην Κηφισιά έπρεπε να… μαντεύει ποιος προπονητής θα κάθεται, στον πάγκο της νεοφώτιστης ομάδας.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο φημίζεται για την ευκολία που οι ομάδες του αλλάζουν προπονητές, μεσούσης της σεζόν και φέτος η «παράδοση» συνεχίζει να εκπληρώνεται. Οι άνθρωποι στους πάγκους αλλάζουν συνεχώς, όμως αποκορύφωμα αποτελεί η σεζόν που διανύει η Κηφισιά.

Οι νεοφώτιστοι έχουν αντιμετωπίσει φέτος τον ΟΦΗ σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις (για πρωτάθλημα και κύπελλο), με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές. Οι Κρητική σε κάθε μία από αυτές τις αναμετρήσεις, θα έπρεπε να αλλάζουν εξ ολοκλήρου το πλάνο τους, καθώς είχαν απέναντι τους έναν διαφορετικό άνθρωπο να οργανώνει την ομάδα της Κηφισιάς.

Με την ψυχή στο στόμα στους «8» ο ΟΦΗ! - GRANDSPORT

Οι δυο τους αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά στις 22 Οκτωβρίου, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Γιάννης Αναστασίου είχε εκείνη την χρονική περίοδο τα ηνία της ομάδας, με το παιχνίδι να οδηγείται σε λευκή ισοπαλία (0-0).

Η κληρωτίδα έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η πρώτη αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, με την Κηφισιά να έχει τον Κουτρομάνο ως υπηρεσιακό προπονητή, μετά την απόλυση του Αναστασίου. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα πρόκρισης επικρατώντας με 3-1 (06/12).

Στον επαναληπτικό της Αθήνας, ο Ντέιβίντ Νίλσεν είχε αναλάβει τον ρόλο του… καπετάνιου της ομάδας, με το τελικό 1-1, να χαρίζει την πρόκριση στους Κρητικούς (17/01).

Το μεσημέρι της Κυριακής (04/02), στο Ηράκλειο έλαβε χώρα η τέταρτη… μάχη ανάμεσα σε ΟΦΗ και Κηφισιά, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Πλέον με τον Κώστα Μπράτσο να έχει τα «κλειδιά» της ομάδας, έσπασε και το… ρόδι, για την πρώτη τους νίκη. Με τον Οζέγκοβιτς να βρίσκει εις διπλούν δίχτυα, η Κηφισιά έφυγε με το «διπλό» (2-1, 04/02).

Μία, δύο, τρεις και... στην τέταρτη ήρθε επιτέλους η πολυπόθητη νίκη. Έπρεπε μάλλον να περάσει από… χίλια κύματα ο πάγκος της ομάδας για να βρεθεί η «χρυσή τομή» στις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0