Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Σοκ στο 94’ για τη «Βασίλισσα», μένει να ονειρεύεται η Τζιρόνα! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Σοκ στο 94’ για τη «Βασίλισσα», μένει να ονειρεύεται η Τζιρόνα! (video)

«Σοκ» για τη Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Στο 1-1 έμεινε η «Βασίλισσα», που ισοφαρίστηκε στο 94ο λεπτό από τον Γιορέντε. Μένει να ελπίζει ακόμη στο απόλυτο «θαύμα» η Τζιρόνα!

Γνώριζε πως η ισοπαλία της Τζιρόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «σπίτι» της, συνιστούσε μία τεράστια ευκαιρία.

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να μπορούσε να την εκμεταλλευτεί, ήταν να κατάφερνε να επικρατήσει της Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για πρώτη φορά σε κανονική διάρκεια, μετά το 2021.

Την υποδέχθηκε και η αλήθεια είναι πως από την αρχή μέχρι και το φινάλε, η «Βασίλισσα» ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της. Και όλα αυτά, παρότι της στράβωσε το παιχνίδι, μετά την αναγκαστική «έξοδο» από την ενδεκάδα του Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Μπραχίμ Ντίας, ο οποίος τον αντικατέστησε, άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, σκοράροντας από τη μικρή περιοχή, μετά από μία ιδιαίτερα, απρόβλεπτη φάση. Μετά από… κόντρες, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του, ο ίδιος πλάσαρε επιτυχώς και το 1-0 ήταν γεγονός.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για το «τρίποντο». Ο Βαλβέρδε βρέθηκε κοντά στο 2-0, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αλλά αστόχησε, ενώ το γκολ του Σάβιτς με τη έναρξη της επανάληψης, δεν μέτρησε από τον VAR.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας, ήρθε η σειρά της Ρεάλ να διαμαρτυρηθεί για πέναλτι πάνω στον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Δεν καταλογίστηκε κάτι, ο Γκριεζμάν βρέθηκε κοντά στο 1-1 στο 77ο λεπτό, αλλά το υπάρχον σκορ έμοιαζε πως θα διατηρηθεί. Υπολογίζαμε χωρίς τον Γιορέντε όμως, που ισοφάρισε στο 94’ και σταμάτησε το νικηφόρο σερί των γηπεδούχων, μετά από τρεις αναμετρήσεις.

Μένουν στους 58 βαθμούς, στο +2 μόλις από την Τζιρόνα, στο -8 η Μπαρτσελόνα από την κορυφή της βαθμολογίας!

Ρεάλ Μαδρίτης
: Λουνίν, Βάθκεθ, Καρβαχάλ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Κρόος, Καμαβινγκά, Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο (76' Μόντριτς), Ντίαθ (71' Χοσέλου)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Γιορέντε, Βίτσελ, Σάβιτς, Ερμόσο, Σαούλ (61' Λίνο), Ντε Πολ (61' Μπάριος), Κόκε (68' Κορέα), Ρικέλμε (46' Μολίνα), Γκριεζμάν, Μοράτα (61' Ντεπάι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0