Football Talk

Επιβεβαίωσε το «αντίο» ο Μπερνάρντ: «Περίμενα έναν μήνα τον Παναθηναϊκό, δεν είχα απάντηση»

Επιβεβαίωσε το «αντίο» ο Μπερνάρντ: «Περίμενα έναν μήνα τον Παναθηναϊκό, δεν είχα απάντηση»
Οριστικά «τέλος» ο Μπερνάρντ από τον Παναθηναϊκό, στο φινάλε της σεζόν. Διαβάστε πώς το επιβεβαίωσε ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV.
Ο Μπερνάρντ «άνοιξε» τον δρόμο για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (04/02, 2-0), στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, ωστόσο, μετά το ντέρμπι, αναφέρθηκε στο μέλλον του, επιβεβαιώνοντας πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Συμπλήρωσε, ωστόσο, πως θέλει να φύγει ως πρωταθλητής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπερνάρντ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Τα ντέρμπι δε τα κερδίζεις με την τακτική. Αυτά τα ντέρμπι κερδίζονται με τη μάχη, τη θέληση. Ξέρουμε τι σημαίνουν τα ντέρμπι, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Επιθετικά και αμυντικά παίξαμε πολύ καλά.

Δε συμφωνώ με το ότι παίξαμε άσχημα στην Τούμπα. Είχαμε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του αλλά τα πράγματα γυρίζουν. Πλέον έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θα σε κάθε ματς το σημαντικό είναι αυτό.

Είναι δύσκολο να πω τι είπα στον Τερίμ. Όλοι ξέρουμε την κατάσταση, όλα τα είπαν στη Βραζιλία και εδώ. Πλησιάζει το τέλος του συμβόλαιού μου εδώ, περίμενα ένα μήνα τον Παναθηναϊκό δεν είχα απάντηση και έτσι αναγκάστηκα να μιλήσω σε άλλους συλλόγους και να καταλήξω στη Μινέιρο. Μέχρι να φύγω θα δίνω τα πάντα, θα παίξω μέχρι το τέλος, με σεβασμό στον κόσμο και το σύλλογο μέχρι το τέλος και να πάρουμε όσα μπορούμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0